Vastuullisuus Ilmapallokeskuksessa

Vastuullisuus on meillä Ilmapallokeskuksessa jatkuvia valintoja arjessa ja juhlassa. Teemme liiketoimintaa, joka on kestävällä pohjalla nyt ja tulevaisuudessa.
Otamme vastuullisuuden huomioon jokapäiväisessä työssämme.

Valvomme tuotteidemme laatua ja tuoteturvallisuutta.
Lajittelemme ja hävitämme jätteemme vastuullisesti.
Valikoimapäätöksissä tuotteiden laatutason täytyy vastata vaatimuksiamme ja alan korkeimpia standardeja.
Arvostamme kollegoitamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

Tuoteturvallisuus on meille tärkeä asia

Kuulumme ainoana suomalaisena yrityksenä Eurooppalaiseen Balloon & Party Council -neuvostoon, jonka tarkoituksena on varmistaa alan tuoteturvallisuus, yhtenäiset toimintatavat ja tehdä alaan liittyvissä asioissa yhteistyötä viranomaisten kanssa. Olemme myös Suomen Leluyhdistyksen jäsen.

Purkupalvelu tapahtuman jälkeen

Tarjoamme toimittamillemme somisteille purkupalvelun tapahtuman jälkeen. Palvelussa vastaamme näiden tuotteiden vastuullisesta hävittämisestä ja kierrätyksestä. Uudelleenkäytämme kaikki siihen soveltuvat materiaalit ja tarvikkeet. Käsittelemme tuotteita vastuullisesti: huolehdimme, että heliumilla täytetyt ilmapallot eivät pääse karkaamaan luontoon, keräämme mahdolliset jätteet talteen ja jaottelemme sen edelleen asianmukaisesti käsiteltäväksi.  

Kumi-ilmapallot

Käyttämämme kumi-ilmapallot ovat luonnonkumista valmistettuja, sisältävät vain luonnonmukaisia raaka-aineita ja maatuvat samassa ajassa kuin tammen lehti. Luonnonkumi kerätään elävistä kumipuista mahlan tapaan metsät säilyttäen. Siksi luonnonkumista valmistetut ilmapallot ovatkin yksi ekologisin näkyvyystuote. Kumi-ilmapallot eivät vaikuta paljon puhuttaneeseen muovijäteongelmaan, koska käyttämämme ilmapallot
eivät sisällä muovia.

Foliopallot

Käyttämissämme foliopalloissa on automaattisesti sulkeutuva venttiili, joka mahdollistaa tuotteen uudelleen täytön. Lisäksi materiaali on koko ajan kehittynyt paremmin heliumia ja ilmaa pitäväksi, joka on merkittävästi parantanut tuotteen kestoa ja käyttöaikaa.
Vastuullinen tapa käyttää heliumilla täytettyjä foliopalloja on aina painon kanssa. Pallopaino pitää tuotteen maassa, eikä päästä sitä karkaamaan ympäristöön, johon se ei kuulu. Aina kun ostat meiltä täytetyn foliopallon siinä on pallopaino. 

Ilmapallohelium

Ilmapallohelium on esim. lääketieteeseen käytetyn puhtaan heliumin ylijäämätuote ja sitä käytetään vain ilmapallojen täyttöön. Täyttöpalvelussa käytämme aina puuvillanaruja, ellei asiakas toivo toisin.

Ilmapallotarvikkeet

Kaikissa ilmapallotarvikkeissa meillä on saatavilla ekologisempia vaihtoehtoja.

Ota meihin yhteyttä

Millainen tarve, sellainen ratkaisu ja toteutus. Autamme saamaan tavoitteesi mukaisen toteutuksen, joka näkyy varmasti. Lähetä yhteystietosi meille lomakkeella ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Tai soita samantien asiakaspalveluumme 044 730 8546