Mainospallopaketit täytettynä ja toimitettuna

TERVETULOA ILMAPALLOKESKUKSEN YRITYSASIAKKAILLE SUUNNATTUUN VERKKOKAUPPAAN!
Kirjautumalla sisään näet omat sopimushintasi.
Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi

MAINOSPALLOPAKETIT TÄYTETTYNÄ JA TOIMITETTUNA

MAINOSILMAPALLOT TUOVAT ASIAKKAAT LUOKSESI

Mainosilmapalloilla viestisi kulkee lähialueelta asiakkaasi mukana kotiin asti. Se on kustannustehokas ja näkyvä tuote viestiä yrityksesi toiminnasta. Kerro mainospallolla uuden tuotteen lanseerauksesta, sijainnistasi messuilla, markkinointitempauksesta tai mistä tahansa muusta tapahtumasta, jossa haluat todella erottua. Mainosilmapallo tavoittaa taatusti silmäparin jos toisenkin ja ohjaa kävijät luoksesi.

Mainospallojen toteutuksiin on yhtä monia mahdollisuuksia kuin on niiden tilaajiakin. Palloja on mm. isoja, pieniä, kumi-ilmapalloja ja foliopalloja. Palloon voidaan painaa yrityksesi värit, logo, slogan tai mikä tahansa muu viesti, erilaisia muotoja ja kokoja unohtamatta. On harvoja toiveita, joihin Ilmapallokeskuksen taidot eivät taipuisi. Lue lisää ja ota yhteyttä! Tarjoamme toimivat mainosilmapalloratkaisut koko Suomen alueelle.

KESTÄVÄT FOLIOPALLOT

Foliopallot ovat erinomainen väline pidempikestoisiin kampanjoihin. Heliumilla täytettäessä pallot säilyvät upeina täyttöhetkestä noin viikon ilman täydennystä. Pallo on myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin katseenvangitsija, joka voidaan antaa kampanjan lopuksi asiakkaalle.

MAKSIMAALISTA NÄKYVYYTTÄ JÄTTIPALLOILLA

Jättipallot soveltuvat merkitsemiseen, opasteeksi, isojen tilojen somisteeksi ja mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin sekä tarpeisiin.

KÄTEVÄSTI TÄYTETTYNÄ JA TOIMITETTUNA PERILLE

Valitse mainospallot täytettynä ja toimitettuna perille tapahtumapaikalle, kun haluat päästä helpolla tai käyttää ajan muuhun tapahtumajärjestelyihin.