Mainospallopaketit heliumilla - täytä itse

TERVETULOA ILMAPALLOKESKUKSEN YRITYSASIAKKAILLE SUUNNATTUUN VERKKOKAUPPAAN!
Kirjautumalla sisään näet omat sopimushintasi.
Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi

MAINOSPALLOPAKETIT HELIUMILLA - TÄYTÄ ITSE

MAINOSILMAPALLOT TUOVAT ASIAKKAAT LUOKSESI

Mainosilmapalloilla viestisi kulkee lähialueelta asiakkaasi mukana kotiin asti. Se on kustannustehokas ja näkyvä tuote viestiä yrityksesi toiminnasta. Kerro mainospallolla uuden tuotteen lanseerauksesta, sijainnistasi messuilla, markkinointitempauksesta tai mistä tahansa muusta tapahtumasta, jossa haluat todella erottua. Mainosilmapallo tavoittaa taatusti silmäparin jos toisenkin ja ohjaa kävijät luoksesi.

Mainospallojen toteutuksiin on yhtä monia mahdollisuuksia kuin on niiden tilaajiakin. Palloja on mm. isoja, pieniä, kumi-ilmapalloja ja foliopalloja. Palloon voidaan painaa yrityksesi värit, logo, slogan tai mikä tahansa muu viesti, erilaisia muotoja ja kokoja unohtamatta. On harvoja toiveita, joihin Ilmapallokeskuksen taidot eivät taipuisi. Lue lisää ja ota yhteyttä! Tarjoamme toimivat mainosilmapalloratkaisut koko Suomen alueelle.

KESTÄVÄT FOLIOPALLOT

Foliopallot ovat erinomainen väline pidempikestoisiin kampanjoihin. Heliumilla täytettäessä pallot säilyvät upeina täyttöhetkestä noin viikon ilman täydennystä. Pallo on myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin katseenvangitsija, joka voidaan antaa kampanjan lopuksi asiakkaalle.

MAKSIMAALISTA NÄKYVYYTTÄ JÄTTIPALLOILLA

Jättipallot soveltuvat merkitsemiseen, opasteeksi, isojen tilojen somisteeksi ja mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin sekä tarpeisiin.

TÄYTÄ ITSE HELIUMILLA

Valitse heliumilla itse täytettävät mainospallot, kun pallot on helpompi tuoda paikan päälle tyhjinä ja täyttää itse tapahtumassa jaettaviksi tai kampanjasomisteiksi. Pakettiin kuuluu painetut mainospallot, nauhasulkijat ja heliumpullo pallomäärän mukaan. Paketti on noudettavissa Ilmapallokeskuksesta Espoon Koskelosta tai se voidaan kuljettaa perille arkipäivän aikana lisähintaan. Toimituksen hintaan kuuluu myös pullon ja täyttölaitteen poisnouto. Poisnouto tehdään automaattisesti kahden viikon kuluttua toimituksesta.