Halloween

TERVETULOA ILMAPALLOKESKUKSEN YRITYSASIAKKAILLE SUUNNATTUUN VERKKOKAUPPAAN!
Kirjautumalla sisään näet omat sopimushintasi.
Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi

Sivu
  1. image_1
    Syötävä leivonnaiskoriste haamu 12 osaa / 6 haamua/pkt 33107
    Tarjoushinta 2,41 € Normaalihinta 3,46 €
    3,46 €
Sivu

HALLOWEEN

HALLOWEEN-JUHLAT

Tiesithän, että juhlia voit vaikka joka päivä, mutta kunnon juhliin ja juhlapäiviin voit panostaa sitäkin enemmän? Halloween-juhlatarvikkeet, -tuotteet ja -asut saat helpoiten hankittua Juhlamaailman monipuolisista valikoimista. Olitpa järjestämässä halloweenina sitten aikuisten karmaisevat kemut tai nuoremmille osallistujille sopivat lastenjuhlat, meiltä saat taatusti kaiken tarvitsemasi koristeista ja asuista tarvikkeisiin. Selaa Halloweenin kuvastoa tästä.

Halloweenia vietetään lokakuun viimeisenä päivänä, silloin kun Suomessa on pyhäinpäivä. Halloweeniin liittyvät olennaisesti kummitukset, aaveet, vampyyrit, zombiet, hirviöt ynnä muut kauhistukset, ja juhlapäivän tunnistettavin tunnus on veitsellä naamaksi kaiverrettu kurpitsalyhty nimeltään Jack O’Lantern. Niin ikään juhlapäivään kuuluu etenkin Yhdysvalloissa se, että lapset kiertävät ovelta ovelle sanoen ”karkki tai kepponen” – mikäli namuja ei anneta, tehdään jonkinlainen jäynä.

Suomeen halloween saapui perinteisessä muodossaan ensimmäistä kertaa jo vuonna 1950, kun Helsingin sotainvalidien naisjaosto järjesti Kalastajatorpalla Halloween Party -nimisen tapahtuman. Kyseessä ei siis ole mikään uusi juhla meilläkään, vaikka halloweenin viettäminen on yleistynyt nopeasti vasta muutaman viime vuoden aikana.

HALLOWEEN-KORISTEET

Kaikki tarvitsemasi halloween-koristeet saat hankittua kätevimmin meiltä, sillä verkkokaupastamme löydätkin toinen toistaan kauhistuttavampia koristeita, joiden avulla kodin tai juhlapaikan koristelut onnistuvat varmasti viimeisen päälle hirvittävän hienoja juhlia ajatellen. Tunnelmaan sopiva rekvisiitta on omiaan nostattamaan fiilistä ja kauhistuttava koriste poikineen kruunaa illan ja somistaa juhlatilan juuri oikealla tavalla.

HAAMUT, LEPAKOT, HIRVIÖT JA LUURANGOT

Haamut, lepakot, hirviöt ja luurangot sekä muut monsterit kuuluvat halloweeniin yhtä olennaisesti kuin pelontäyteinen kirkuminen kauhuelokuviin. Olipa asuvalintasi sitten hirvittävä haamu, hirviö, lepakko tai luuranko, meiltä löydät sekä asut että muun tarpeellisen rekvisiitan, jotta halloween-juhlista tulisi täydelliset.

Koristele paikat kauhistuttavasti, kätke luurankoja kaappeihin, laita lepakot roikkumaan katosta ja asettele hämähäkinseittejä nurkkiin ja ovenpieliin – anna synkän inspiraation täyttää pääsi ja tee kerrankin luvan kanssa juhlatilasta niin kammottava kuin suinkin osaat. Halloweenina jos joskus on lupa pistää pahintaan ja yrittää olla niin hirvittävä kuin suinkin.

HALLOWEEN-KATTAUS

Totta kai myös kattaus pitää järjestää sopivan hirvittävästi, kun kerran hirviöiden päivää vietetään. Meiltä löydät astiat, jotta tarjoilu onnistuu ja juhlavieraat saavat teemaan sopivaa murkinaa. Kertakäyttöastiat ovat helppo ja vaivaton tapa huolehtia kattauksesta niin, ettei seuraavaa päivää joudu viettämään tiskiharjan varressa. Lisäksi saat valikoimistamme muut kattaustarvikkeet sekä esimerkiksi erilaiset hirvittävät kakkukoristeet. Ja jos mielessäsi siintää halloween-tunnelmaan sopiva pöytäliina, senkin löydät verkkokaupastamme. Tutustu siis valikoimiimme, kun suunnittelet kammottavaa kattausta halloween-vieraidesi iloksi.