Ilmapallokeskuksen komppania kasvaa

Meille töihin?

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy on vuonna 1991 perustettu perheyritys, joka on rakentanut ilmapallo- ja juhlakulttuuria Suomeen jo vuosikymmenien ajan. Päivittäin meillä työskentelee yli 50 alan ammattilaista valmiina auttamaan onnistuneiden juhlien ja tapahtumanäkyvyyden järjestämisessä. Ilmapallokeskuksessa työskentely on sosiaalista ja vauhdikasta. Me annamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Tervetuloa osaksi meidän yli 50 henkilön mutkatonta ja nopeasti toimeen tarttuvaa, aina asiantuntemuksella hommansa hoitavaa porukkaa!

Oletko harjoittelupaikkaa vailla?

Juhlamaailma henkilökunta

Etsimme asiakaspalveluharjoittelijoita Juhlamaailma-myymälöihimme Helsinkiin, Espooseen, Tampereelle ja Raisioon. Myymälämme sijaitsevat Helsingissä kauppakeskus Forumissa ja kauppakeskus Redissä, Espoossa kauppakeskus Sellossa ja Iso Omenassa sekä Koskelossa, kauppakeskus Ratinassa Tampereella ja Raisiossa kauppakeskus Myllyssä. Meillä harjoittelussa saat tehdä monipuolisesti asiakaspalvelun työtehtäviä ja maksamme harjoittelun ajalta kulukorvausta, kun harjoittelu on kokoaikaista.

Jos kiinnostuit, niin ota pikaisesti yhteyttä ja kerro itsestäsi meille osoitteeseen rekry@ilmapallokeskus.fi. Lisätietoja yrityksestämme ja tuotteistamme voit käydä katsomassa verkkokaupastamme www.juhlamaailma.fi ja yrityksemme kotisivuilta www.ilmapallokeskus.fi

Hakemukset ja lisätiedot rekry@ilmapallokeskus.fi

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti sesonki- ja kiireapulaisia. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.

Jätä avoin hakemus