Meille töihin 2018-09-26T08:09:50+00:00

Meille töihin?

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy on vuonna 1991 perustettu perheyritys, joka on rakentanut ilmapallo- ja juhlakulttuuria Suomeen jo neljännesvuosisadan ajan. Päivittäin meillä työskentelee yli 40 alan ammattilaista valmiina auttamaan onnistuneiden juhlien ja tapahtumanäkyvyyden järjestämisessä. Ilmapallokeskuksessa työskentely on sosiaalista ja vauhdikasta. Me annamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Tervetuloa osaksi meidän yli 40 henkilön mutkatonta ja nopeasti toimeen tarttuvaa, aina asiantuntemuksella hommansa hoitavaa porukkaa!

Sesonkiapulainen, Juhlamaailma-myymälä Forum, Helsinki

Etsimme pirteään ja nuorekkaaseen joukkoomme JUHLAMAAILMA FORUMin myymäläämme määräaikaista sesonkiapulaista.

Haemme joukkoomme huipputyyppiä, joka on myyntiorientoitunut, tehokas, vastuuntuntoinen ja ratkaisukeskeinen. Innostut kiireestä ja hulinasta, mutta myös hiljaisempina hetkinä olet oma-aloitteinen. Olet joustava ja haluat tehdä töitä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Palveluhalukkuus, ahkeruus, luotettavuus ja halu myydä ja oppia uutta ovat piirteitä, joita arvostamme. Työ painottuu pitkälti asiakaspalveluun ja myyntityöhön, mutta sisältää monipuolisesti myös muita avustavia tehtäviä.

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä ja olet 18 vuotta täyttänyt. Eduksi katsomme kassataidon, sekä taitosi kommunikoida sujuvan suomen kielen lisäksi ruotsin ja englannin kielellä.

Työaikasi tulee olemaan noin 10-20 h/vko. Työvuorot tulevat painottumaan sesonkiapulaisena pitkälti iltoihin ja viikonloppuihin, mutta työvuoroja on myös päivisin.

Huomioithan, että yrityksemme on savuton.

Palkkaus kaupan TES:n mukainen. Työvuorosi määrittyvät kaupan aukiolojen mukaan. Työt alkavat porrastetusti seuraavasti:
– 24.9. – 31.12.2018
– 1.10. – 31.12.2018

Käy tutustumassa Forumin myymälämme ja jos kiinnostuit niin täytä hakemus oheisen linkin takaa.
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?8557cbc7

Työpaikkaa koskevat tiedustelut vain sähköpostitse, (rekry@ilmapallokeskus.fi), kiitos

Lisätietoja myymälästämme ja sen tuotevalikoimasta löydät verkkokaupastamme www.juhlamaailma.fi, Ilmapallokeskukseen voit tutustua osoitteessa www.ilmapallokeskus.fi.

Oletko harjoittelupaikkaa vailla?

Juhlamaailma henkilökunta

Etsimme asiakaspalveluharjoittelijoita Juhlamaailma-myymälöihimme Helsinkiin, Espooseen ja Tampereelle. Myymälämme sijaitsevat Helsingissä kauppakeskus Forumissa, Espoon Tapiolassa, Koskelossa ja kauppakeskus Iso Omenassa sekä kauppakeskus Ratinassa Tampereella. Meillä harjoittelussa saat tehdä monipuolisesti asiakaspalvelun työtehtäviä ja maksamme harjoittelun ajalta kulukorvausta, kun harjoittelu on kokoaikaista.

Jos kiinnostuit, niin ota pikaisesti yhteyttä ja kerro itsestäsi meille osoitteeseen rekry@ilmapallokeskus.fi. Lisätietoja yrityksestämme ja tuotteistamme voit käydä katsomassa verkkokaupastamme www.juhlamaailma.fi ja yrityksemme kotisivuilta www.ilmapallokeskus.fi

Hakemukset ja lisätiedot rekry@ilmapallokeskus.fi

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti sesonki- ja kiireapulaisia. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen.

Jätä avoin hakemus

OTA YHTEYTTÄ