Ilmapallokeskus Balloon Center Oy

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy on vuonna 1991 perustettu perheyritys, joka on rakentanut ilmapallo- ja juhlakulttuuria Suomeen jo vuosikymmenien ajan. Päivittäin meillä työskentelee yli 50 alan ammattilaista valmiina auttamaan onnistuneiden juhlien ja tapahtumanäkyvyyden järjestämisessä. Haluamme olla Pohjoismaiden haluttavin yhteistyökumppani juhlien ja tapahtumanäkyvyyden alalla. Missiomme ”mahdollistamme onnistuneet tapahtumat ja juhlat” kuvaakin hyvin tätä ajatusta.

Toimimme vastuullisesti ja pyrimme parhaamme mukaan edistämään alan kehitystä valitsemalla sellaiset yhteistyökumppanit, joiden laatutaso ja toiminta vastaa omia vaatimuksiamme ja alan standardeja. Kuulummekin mm. leluyhdistykseen ja lukuisiin muihin toimielimiin niin Suomessa kuin Euroopassakin mm. eurooppalaiseen Balloon & Party Council -neuvostoon, jonka tarkoituksena on varmistaa alan tuoteturvallisuus, yhtenäiset toimintatavat ja tehdä alaan liittyvissä asioissa yhteistyötä viranomaisten kanssa.


Arvojamme ovat

VÄLITTÄMINEN

Välitämme asiakkaista, toisistamme, yhteistyökumppaneistamme ja ympäristöstämme. Lunastamme lupaukset: pidämme aikataulut ja sopimukset. Etsimme aina parhaan ratkaisun.

KUNNIOITUS

Yhteistyö ja auttaminen.
Rehellisyys ja avoimuus.

ASENNE

Asioiden ja itsensä kehittäminen. Halu ja jatkuva oppiminen. Erotumme eduksemme. Tieto, taito ja tahto – ammattilainen.

TEKEMISEN MEININKI

Vaikutetaan asioihin.
Tehdään asioita valmiiksi.
Osallistutaan.

TAVOITTEELLISUUS

Suunnitelmallisuus.
Tehokkuus ja tuloksellisuus.
Seuranta.


Maksimaalista näkyvyyttä tapahtumaan

Palvelemme asiakkaitamme kantavan ajatuksen kautta: missä ilmapallo, siellä iloinen asiakas.

Tapahtumanäkyvyyden asiantuntija

Olemme palvelleet asiakkaitamme aina saman kantavan ajatuksen kautta: missä ilmapallo, siellä iloinen asiakas. Työmme on luoda ainutlaatuista näkyvyyttä tilaan, tilaisuuteen ja tapahtumaan – sisällä ja ulkona.

Kotimaista yrittäjyyttä

Ilmapallokeskus on perustettu vuonna 1991. Yksinkertainen, mutta kunnianhimoinen pyrkimyksemme oli tuottaa ilmapalloilla iloa ihmisille. Uskoimme silloin ja uskomme edelleen, että jos yksi asia tässä maailmassa on yksiselitteisesti positiivinen, niin ilmapallo.


Juhlatarvikkeet edullisesti tukkuerittäin

Juhlatarvikkeet tukkuerittäin jälleenmyyjille ja yritysten tarpeeseen.

Juhla- ja kausituotteet yritysten tarpeisiin ja jälleenmyyjille

Olemme palvelleet asiakkaitamme aina saman kantavan ajatuksen kautta: missä ilmapallo, siellä iloinen asiakas. Työmme on luoda ainutlaatuista näkyvyyttä tilaan, tilaisuuteen ja tapahtumaan – sisällä ja ulkona.


Juhlava kumppani keskusliikkeille

Oma maahantuonti ja jakelu takaavat hyvän kumppanuuden keskusliikkeille.

Keskusliikkeiden luotettava kumppani juhla- ja kausituotteissa

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy on kotimainen, turvallinen ja vakavarainen kumppani juhliin ja kausiin liittyvässä tuotteissa. Toimimme jakelijana maailman suurimmille ilmapallo-, foliopallo- ja juhlatarvikealan yrityksille. Laaja toimittajaverkostomme varmistaa saatavuuden kaikkiin ajankohtaisiin lisensseihin, teemoihin ja tuotteisiin. Tuoteturvallisuus ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä arvoja toimittaja- ja tuotevalintoja tehdessämme.

Jo yli 25 vuotta yrityksemme toiminnan ytimessä on ollut tuottaa iloa ja samalla auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tuottavaa lisämyyntiä tarjoamiamme tuotteiden avulla. Olemme ilmapallojen ja juhlatarvikkeiden maahantuoja ja jakelija. Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisätietoa yhteistyömahdollisuuksista.


Juhlamaailma - Kaikkea juhlaan

Juhlamaailmasta vähittäisasiakkaat saavat ilmapallot ja juhlatarvikkeet kaikkiin juhliin.

Juhlamaailma palvelee vähittäisasiakkaita vahvalla brändillä

Juhlamaailma on vahva brändi ja vastaa vähittäisasiakkaiden tarpeisiin kaikissa juhlatarvikkeiden osalta. Joka kodin juhlatunnelmakauppa auttaa aina, kun on aihetta juhlaan. Juhlamaailmasta kuluttaja löytää tuhansia juhlatarvikkeita ja ideoita. Juhlamaailma-verkkokauppa on osoitteessa www.juhlamaailma.fi Juhlamaailma-myymälöitämme on jo seitsemän: Espoossa kauppakeskus Isossa Omenassa, Kauppakeskus Sellossa, Helsingissä kauppakeskus Forumissa ja kauppakeskus Redissä, Vantaalla Petikossa, Tampereella kauppakeskus Ratinassa ja Raisiossa kauppakeskus Myllyssä.

Ota meihin yhteyttä

Millainen tarve, sellainen ratkaisu ja toteutus. Autamme saamaan tavoitteesi mukaisen toteutuksen, joka näkyy varmasti. Lähetä yhteystietosi meille lomakkeella ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Tai soita samantien asiakaspalveluumme 044 730 8546