Vappu

TERVETULOA ILMAPALLOKESKUKSEN YRITYSASIAKKAILLE SUUNNATTUUN VERKKOKAUPPAAN!
Kirjautumalla sisään näet omat sopimushintasi.
Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi

Sivu
  1. image_1
    Pupunkorvapanta, suuret 36-52323
    Tulossa lisää 07.07.2023
Sivu

VAPPU

KAIKKI VAPPUUN

Selaa ilmapallokuvastoamme tästä.

Toukokuun 1. päivänä vietettävä vappu on yksi kevään mukavimmista juhlista, johon liittyy olennaisesti ilmapallot, sima, tippaleipä ja munkit, ylioppilaslakit ja puistopiknikit sekä muut perinteet, joita vietetään esimerkiksi monissa isommissa opiskelijakaupungeissa. Niin ikään vappuun kuuluvat myös serpentiinit, hassut päähineet ja naamarit sekä vappuviuhkat ja vappuhuiskat. Vappu onkin monimuotoinen juhla, suomalaisen työn päivä sekä koko kansan ilomielinen karnevaali.

Vappuun sopivat juhlatarvikkeet, kattaustuotteet ja asut saat hankittua helpoiten meidän verkkokaupastamme. Olipa suunnitteilla sitten aikuisten tai lastenjuhlat, löydät kaiken tarvitsemasi kätevästi samasta paikasta serpentiineistä vappuhuiskiin ja asuihin sekä muuhun rekvisiittaan sekä isommille että pienemmille vappujuhlijoille – ihan koko perheelle.

KORISTEET

Vapusta vapun tekevät tietysti kunnon koristeet: ilmapallot ja serpentiinit sekä vappuhuiskat. Kun kaipaat koristeita vappuusi, tilaa ne kätevästi meiltä – meidän valikoimamme on runsas, monipuolinen ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Toimitamme tilaamasi koristelut ja muut tuotteet myös ripeästi, vain muutaman työpäivän sisällä. Kunnon rekvisiitta auttaakin heittäytymään kunnolla vappuiseen juhlatunnelmaan, kun ilmapallot ja serpentiinit koristavat kotia tai muuta juhlapaikkaa. Ajaton vappuun sopiva koriste on ilmapallo, joita on saatavina sekä kumisina että foliomallisina.

VAPPUPALLOT

Mitä olisikaan vappu ilman ilmapalloja? Ei mitään! Meiltä saat hankittua värikkäät ja näyttävät vappupallot karnevaalitunnelmaa nostattamaan ja iloa lisäämään. Valikoimistamme löydät perinteiset ilmapallot sekä muotoillut foliopallot, jotka kestävät perinteisiä ilmapalloja paremmin ja säilyttävät muotonsa pidempään. Foliopalloina on saatavina tuttuja sarjakuvasankareita ja erilaisia hassuja hahmoja sekä muita muotoiltuja palloja, jotka ilostuttavat etenkin pienempiä vappusankareita.

VAPPUKATTAUKSEEN

Vappu on myös munkkien ja siman sekä kuohujuoman ajankohta, joten asiallinen kattaus tekee herkuttelusta huomattavasti helpompaa. Kestävät astiat auttavat piknikillä, etenkin kertakäyttöastiat tekevät ulkona syömisestä paljon kätevämpää. Tarjoilu onnistuu niin ikään kertakäyttölautasten avulla, kun munkit, tippaleivät ja muut purtavat saa aseteltua esille niille. Meidän valikoimistamme löydätkin kätevästi kaikki sopivat kattaustarvikkeet vappujuhlintaa varten, sekä myös kakkukoristeet, mikäli haluat pyöräyttää juhlaväelle vappuisen raikkaan kakun. Meiltä löytyy myös vappuun sopiva pöytäliina, jos mielit piristää vaikkapa piknik-pöydän ulkoasua teemaan sopivalla liinalla.

Kuten huomaat, verkkokaupastamme saat kaiken mitä tarvitset vapunviettoa varten, ilmapalloista ja erilaisista serpentiineistä vappunaamioihin ja hassuihin hattuihin. Tutustu siis monipuolisiin valikoimiimme ja tee tilauksesi, niin me toimitamme sinulle tuotteet vapunjuhlintaa varten nopeasti ja luotettavasti!