Mainospallot valmiina paketteina

Helppo tapa ratkaista näkyvyys tapahtumassasi ovat valmiit mainosilmapallopaketit. Halutessasi hoidamme myöskin pallojen jaon puolestasi. Mainosilmapallopaketit voidaan toimittaa valtakunnallisesti haluttuihin pisteisiin.

Helpoin tapa tapahtumanäkyvyyden toteuttamiseksi ovat avaimet käteen ratkaisumme kuten Ilmapallojen täyttö, valmiiden somisteiden toimittaminen, ilmapallojen jakopalvelu ja muut palvelutoteutuksemme. Kerro vain toiveesi, jätä toteutus meidän huoleksemme.

Tiesithän, että helpoin ja nopein tapa saada näkyvyys suoraan tapahtumapaikalle on avaimet käteen pakettimme, jossa me hoidamme kaiken puolestasi tarvittaessa pallojen jakoa myöden. Kysy lisää!


KÄTEVÄSTI TÄYTETTYNÄ JA TOIMITETTUNA PERILLE
Valitse mainospallot täytettynä ja toimitettuna perille tapahtumapaikalle, kun haluat päästä helpolla tai käyttää ajan muuhun tapahtumajärjestelyihin.

Mainoskumipallopaketit

Mainosfoliopallopaketit, 1-väripainatuksella

Mainosfoliopallopaketit, 4-väripainatuksella

Mainosjättipallopaketit

Ota meihin yhteyttä

Millainen tarve, sellainen ratkaisu ja toteutus. Autamme saamaan tavoitteesi mukaisen toteutuksen, joka näkyy varmasti. Lähetä yhteystietosi meille lomakkeella ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Tai soita samantien asiakaspalveluumme 044 730 8546