Uusi vuosi

TERVETULOA ILMAPALLOKESKUKSEN YRITYSASIAKKAILLE SUUNNATTUUN VERKKOKAUPPAAN!
Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi.

Sivu
 1. image_1
  Tähdet ilmapallo 30 cm musta 6 kpl/pkt 5000355
  4,95 € 3,99 € Alkaen 4,21 €
  Tulossa lisää 31.12.2022
 2. image_1
  Pahvihattu, kullan- ja hopeanvärinen 4 kpl/pkt 36-9902283
  4,95 € 3,99 € Alkaen 4,21 €
  Tulossa lisää 25.11.2022
 3. image_1
  Silmikko, filigraani kapea valkoinen pitsi 36-45226
  3,95 € 3,19 € Alkaen 3,36 €
  Tulossa lisää 31.12.2022
 4. image_1
  Silmikko, filigraani kapea musta pitsi 36-44282
  8,95 € 7,22 € Alkaen 7,61 €
  Tulossa lisää 25.11.2022
 5. image_1
  Pudotusverkko 1000 pallolle 76392
  105,50 € 85,08 €
Sivu

UUSI VUOSI

UUDEN VUODEN JUHLINTAAN

Lähtölaskenta uuteen vuoteen on hyvä aloittaa Juhlamaailman verkkokaupasta! Uuden vuoden juhlintaan kuuluvat yleensä monenlaiset perinteet. Uusi vuosi on mukava ottaa vastaan hyvässä seurassa, hyvää ruokaa ja juomaa nauttien ja uuden vuoden raketteja ampuen sekä keskiyön koittaessa kilistellä maljoja riemukkaasti kuohuviinipullojen korkkien ja ilotulitusrakettien poksahdellessa!

Verkkokaupastamme löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet uuden vuoden viettoon. Juhlamaailman juhlatuotteilla pystyt toteuttamaan vaivattomasti juhlat isommallekin seurueelle niin, että myös itsellesi jää aikaa nauttia juhlista. Tutustu verkkokauppamme Uusi vuosi -tuotteisiin ja tee tilauksesi, niin me toimitamme sinulle tuotteet nopeasti ja luotettavasti!

UUDEN VUODEN MENU JA KATTAUS

Ota uusi vuosi näyttävästi vastaan ja järjestä perheelle sekä ystäville ikimuistoiset uuden vuoden juhlat teemaan sopivalla kattauksella ja koristelulla. Uuden vuoden menu kruunataan kullanhohtoisella kattauksella. Juhlamaailman laadukkailla kertakäyttöastioillamme katat juhlapöydän koreaksi. Kattavasta valikoimastamme löydät tyylikkäät kattaustarvikkeet: lautaset, mukit, aterimet ja ottimet, tarjoiluastiat ja -välineet, pöytäliinat sekä lautasliinat. Ja tietysti tyylikkäillä shampanjalaseilla nostat iloisesti maljan uudelle vuodelle!

UUDEN VUODEN BILEET JA NIIDEN KORISTEET

Koristele uuden vuoden bileet ja juhlatila Juhlamaailman tuotteilla, jotka luovat kunnon juhlatunnelman ja hyvän fiiliksen! Hopea ja kulta, glitteri sekä kimallus kuuluvat perinteisesti uuden vuoden aaton koristeisiin. Verkkokaupastamme löydät kaikki uuteen vuoteen täydellisesti sopivat koristeet: paperikoristeet, lameeoviverhot, valotikut, led-ilmapallot ja -pallovalot, konfetit, konfettisateet sekä paljon muita koristeita!

Hauskoilla Happy New Year -hatuilla asustat itsesi sekä juhlavieraat teemaan sopivaksi. Löydät valikoimastamme myös paljon erilaisia koruja, pantoja, puuhkia, hupilaseja sekä muita hattuja ja asusteita, joilla otat uuden vuoden näyttävästi vastaan!

KUMI- JA FOLIOPALLOT KORISTEINA UUDEN VUODEN AATTONA

Uuden vuoden aattoon sopiva koriste on tietenkin ilmapallo, joita meillä on runsas valikoima. Valittavissasi on maan kattavin valikoima erikokoisia ja -muotoisia ilmapalloja. Valikoimastamme löydät perinteiset kumipallot sekä foliopallot, jotka kestävät perinteisiä ilmapalloja paremmin ja säilyttävät muotonsa pidempään. Koristele juhlatila uuden vuoden aattona folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan. Ilmapallotarvikkeet löydät täältä.

Viimeistele uuden vuoden juhlatila ja hanki esimerkiksi Happy New Year -foliopalloja somisteeksi! Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopalloja on helppo yhdistää näyttäväksi asetelmaksi muiden pallojen kanssa. Pallot voit ostaa meiltä myös helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin Juhlamaailma-myymälästä tai Juhlapisteeltä.