Juhlatarvikkeet edullisesti tukkuerittäin

Verkkokauppa yrityksille ja jälleenmyyjille

Ilmapallokeskuksen verkkokauppa on juhlatarvikkeiden ja näkyvyystuotteiden erikoismyymälä yrityksille ja yhteisöille. Verkkokaupasta löydät tuhansittain juhlatuotteita ja -tarvikkeita, jotka soveltuvat yrityksien käyttöön. Voidaksesi tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta sinun on pitää rekisteröityä ja luoda asiakastili. Hyödynnä Ilmapallokeskuksen toimitusmyynnin edut ja saat tuotteet helposti perille yrityksesi toimipisteeseen tai tapahtumapaikalle. Laajasta valikoimastamme löydät kattavasti erilaiset tuotteet jälleenmyyntiin tai yrityksesi juhlien järjestämiseen.

Jälleenmyyjille

Entinen Juhlatukku yhdistyy Ilmapallokeskuksen yritysmyyntiin suunnatun verkkokaupan alle, mutta saat nyt entistä laajemman valikoiman. Juhlatarvikkeiden lisäksi teillä on mahdollisuus tilata mainospalloja ja somisteita omiin myymälä-/tapahtumakampanjoihin.

Yritysasiakkaille

Tapahtumanäkyvyystuotteiden lisäksi teillä on nyt koko tukun valikoima saatavilla. Jos olette järjestämässä esimerkiksi henkilöstöjuhlia, niin saatte kaikki juhlatarvikkeet kätevästi mainospallojen ja somisteiden kanssa samasta verkkokaupasta tukkuerittäin.

Vappukauppiaille

Entinen vappupallot.fi ja vappu.fi on yhdistetty nyt Ilmapallokeskuksen verkkokauppaan, mutta saat edelleen Suomen kattavimman vappupallovalikoiman jälleenmyyntiäsi varten. Yhdistymisen myötä valikoima sen kuin kasvaa ja vapputarvikkeiden ja oheistuotteiden valikoima on saatavillasi kätevästi ja ennen kaikkea edullisesti tukkuerittäin.

Vähittäisasiakkaille tai alle tukkuerin

Ilmapallokeskuksen verkkokauppa on vain yritysasiakkaille ja tuotteet myydään tukku- ja suurtukkuerittäin. Vähittäisasiakkaita palvelemme Juhlamaailma-verkkokaupassa ja -myymälöissä. Myös alle tukkuerin ostavat yritykset voivat ostaa Juhlamaailmasta normaalein hinnoin ja maksaa ostoksensa yrityksen luottokortilla. Juhlamaailmasta ei voi ostaa laskulla.

OTA YHTEYTTÄ
YHTEYSTIEDOT
SIIRRY VERKKOKAUPPAAN

HELIUM, MAINOSPALLOT JA JUHLATARVIKKEET

Mm. kaikki nämä tuotekategoriat suoraan maahantuojalta yritysasiakkaille ja jälleenmyyjille.

Ilmapallot

Iloisia ilmapalloja mainospalloista jätteihin, kävelevistä numeroihin ja kirjaimiin.

Ilmapallotarvikkeet Ilmapallokeskuksesta

Helium-N ja täyttötarvikkeet

Ilmapallohelium ja kaikki tarvikkeet ilmapallojen täyttöä varten.

Kattaustarvikkeet

Valtava valikoima juhlakattaustarvikkeita yhdistettynä edullisiin tukkuerähintoihin varmistaa parhaat ratkaisut yrityksesi juhliin tai jälleenmyyntiin.

Serpentiinit ja muut Vapputarvikkeet tukkuerittäin yrityksille ja jälleenmyyjille

Koristeet

Ei juhlia ilman juhlakoristeita. Valitse brändi-ilmeeseesi sopivat tuotteet tai koristele henkilöstöjuhlat teeman mukaisesti. Jälleenmyyjille suurtukkuerittäin vieläkin edullisemmin.

Ilmapallokeskuksesta teemat ja tarvikkeet yritysjuhlaan

Naamiaisasut ja -tarvikkeet

Tonttulakit toimistolle tai pikkujoulut teemajuhlina? Laajasta valikoimasta naamiaisasut ja -tarvikkeet yrityksille ja jälleenmyyjille.

Vappu- ja muut juhlatarvikkeet yrityksille ja jälleenmyyjille

Muut juhlatarvikkeet

Huiskat, viipperät, torvet ja pillit. Pinjatat, saippuakuplat, pelit ja leikit tukkuerittäin edullisesti valtavasta valikoimastamme.