Vappupallot 2018-05-30T10:19:29+00:00

Vappupallot

Toukokuun 1. päivänä vietettävä vappu on yksi kevään mukavimmista juhlista, johon liittyy olennaisesti ilmapallot, serpentiinit, hassut päähineet ja naamarit sekä vappuviuhkat ja -viipperät. Vappu onkin monimuotoinen juhla, suomalaisen työn päivä sekä koko kansan ilomielinen karnevaali. Ilmapallokeskuksesta saat Pohjoismaiden laajimman valikoiman vappupalloja jälleenmyyjille! Meiltä saat Suomen parhaat ja laadukkaimmat tuotteet sekä yksityiskohtaiset ohjeistukset onnistuneen vappumyynnin toteuttamiseen.

Vappupallot jälleenmyyjille
Suomen laajin valikoima ja yli 25 vuoden kokemus takaa teille onnistuneen vappukaupan. Ilmapallokeskuksen verkkokaupasta saat kaikki tarvittavat sekä kattavat ohjeet ja opastuksen onnistuneeseen vappumyyntiin. Valikoimistamme löydät perinteiset muotofoliopallot torimyyntiin ja tietysti uusimmat hittituotteet eli kävelevät hahmopallot. Monelle vappupallo on osa toriperinnettä ja meiltä saat parhaat pallot juuri torimyyntiin.

Vappupallot yrityksille
Miltä kuulostaisi työntekijöiden ilahduttaminen omilla vappupalloilla? Tilaa edullisesti vappupallopaketti tai kysy lisää vaihtoehdoista. Kevät alkaa vapusta ja mikä olisikaan parempi syy juhlia kuin kevät. Järjestä henkilökunnalle pienet pirskeet siman, tippaleipien ja munkkien kera. Tiskivuorojakaan ei tarvitse jakaa, kun kauttamme saat myös kertakäyttökattaustuotteet ja koristeet vappujuhliin.

Vappu.fi / vappupallot.fi -asiakkaat
Ilmapallokeskuksen verkkokauppa on tukkuasiakkaille, jälleenmyyjille, markkinakauppiaille, päiväkodeille, yhdistyksille ja yrityksille. Vappupallojen ja vapputorituotteiden tarkoitettu tilausjärjestelmä on nyt osa Ilmapallokeskuksen verkkokauppaa. Tutustu tuotteisiin ja ota tarvittaessa yhteyttä. Jos sinulla on ollut tunnukset vappu.fi-järjestelmään, niin tunnuksesi on voimassa myös uudessa Ilmapallokeskuksen verkkokaupassa.

Vappupallot jälleenmyyjille

Vappupallot.fi / Vappu.fi ja Juhlatukku.fi yhdistettiiin osaksi Ilmapallokeskuksen verkkokauppaa ja saat vappupallot jatkossa sieltä. Kauppa on tukkuasiakkaille, jälleenmyyjille, markkinakauppiaille, päiväkodeille, yhdistyksille ja yrityksille. Verkkokaupastamme saat kätevästi kaikki vappupallot ja vapputorituotteet jälleenmyyntiin.

Ota yhteyttä
YHTEYSTIEDOT

Vapputarvikkeet ja muut vapputorituotteet

Vappupallojen lisäksi saat verkkokaupastamme huiskat, viipperät, pillit, torvet ja muut vapputorituotteet edullisesti tukkuerin. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä teille sopivimmat myyntituotteet.

Ota yhteyttä
YHTEYSTIEDOT

OTA YHTEYTTÄ