Suomen parhaat Vappupallot ja kattavin valikoima

Vappupallot

Toukokuun 1. päivänä vietettävä vappu on yksi kevään mukavimmista juhlista, johon liittyy olennaisesti ilmapallot, serpentiinit, hassut päähineet ja naamarit sekä vappuviuhkat ja -viipperät. Vappu onkin monimuotoinen juhla, suomalaisen työn päivä sekä koko kansan ilomielinen karnevaali. Ilmapallokeskuksesta saat Pohjoismaiden laajimman valikoiman vappupalloja jälleenmyyjille! Meiltä saat Suomen parhaat ja laadukkaimmat tuotteet sekä yksityiskohtaiset ohjeistukset onnistuneen vappumyynnin toteuttamiseen.

Vappupallot jälleenmyyjille
Suomen laajin valikoima ja lähes 30 vuoden kokemus takaavat teille onnistuneen vappukaupan. Ilmapallokeskuksen verkkokaupasta saat kaikki tarvittavat sekä kattavat ohjeet ja opastuksen onnistuneeseen vappumyyntiin. Valikoimistamme löydät perinteiset muotofoliopallot torimyyntiin ja tietysti hittituotteet eli kävelevät hahmopallot. Monelle vappupallo on osa toriperinnettä ja meiltä saat parhaat pallot juuri torimyyntiin.

Vappupallot yrityksille
Miltä kuulostaisi työntekijöiden ilahduttaminen omilla vappupalloilla? Tilaa edullisesti vappupallopaketti tai kysy lisää vaihtoehdoista. Kevät alkaa vapusta ja mikä olisikaan parempi syy juhlia kuin kevät. Järjestä henkilökunnalle pienet pirskeet siman, tippaleipien ja munkkien kera. Tiskivuorojakaan ei tarvitse jakaa, kun kauttamme saat myös kertakäyttökattaustuotteet ja koristeet vappujuhliin.

Vappukauppiaille
Ilmapallokeskuksen verkkokauppa on tukkuasiakkaille, jälleenmyyjille, markkinakauppiaille, päiväkodeille, yhdistyksille ja yrityksille. Entinen vappupallot.fi ja vappu.fi on yhdistetty Ilmapallokeskuksen verkkokauppaan ja saat edelleen Suomen kattavimman vappupallovalikoiman jälleenmyyntiäsi varten. Yhdistymisen myötä valikoima on kasvanut ja vapputarvikkeiden sekä oheistuotteiden valikoima on saatavillasi kätevästi ja ennen kaikkea edullisesti tukkuerittäin.

Vappupallot jälleenmyyjille suoraan maahantuojalta

Vappupallot jälleenmyyjille

Vappupallot.fi / Vappu.fi ja Juhlatukku.fi yhdistettiiin osaksi Ilmapallokeskuksen verkkokauppaa ja saat vappupallot jatkossa sieltä. Kauppa on tukkuasiakkaille, jälleenmyyjille, markkinakauppiaille, päiväkodeille, yhdistyksille ja yrityksille. Verkkokaupastamme saat kätevästi kaikki vappupallot ja vapputorituotteet jälleenmyyntiin.

Ota yhteyttä
YHTEYSTIEDOT
Serpentiinit ja muut Vapputarvikkeet tukkuerittäin yrityksille ja jälleenmyyjille

Vapputarvikkeet ja muut vapputorituotteet

Vappupallojen lisäksi saat verkkokaupastamme huiskat, viipperät, pillit, torvet ja muut vapputorituotteet edullisesti tukkuerin. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä teille sopivimmat myyntituotteet.

Ota yhteyttä
YHTEYSTIEDOT