Juhlatarvikkeet edullisesti tukkuerittäin

Jälleenmyyjille keskitetysti

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy on kotimainen, turvallinen ja vakavarainen kumppani juhliin ja kausiin liittyvässä tuotteissa. Toimimme jakelijana maailman suurimmille ilmapallo-, foliopallo- ja juhlatarvikealan yrityksille. Laaja toimittajaverkostomme varmistaa saatavuuden kaikkiin ajankohtaisiin lisensseihin, teemoihin ja tuotteisiin. Tuoteturvallisuus ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä arvoja toimittaja- ja tuotevalintoja tehdessämme.

Jo yli 25 vuotta yrityksemme toiminnan ytimessä on ollut tuottaa iloa ja samalla auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tuottavaa lisämyyntiä tarjoamiamme tuotteiden avulla. Olemme ilmapallojen ja juhlatarvikkeiden maahantuoja ja jakelija. Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisätietoa yhteistyömahdollisuuksista.

Juhlatarvikkeet kaupan ja ketjujen hyllyihin

Laaja valikoimamme kattaa juhlatuotteita niin ympärivuotiseen juhlaan kuin yksittäisinä nostoina. Lastenjuhlat ovat meille tärkeä tuotealue, mutta viime vuosina monenlainen juhliminen on lisääntynyt eikä juhlan järjestäjälle enää riitä se, että tarjoilut on järjestetty. Juhliin todella panostetaan ja meiltä saatavia laadukkaita tuotteita arvostetaan. Onko teillä millainen tila käytettävissä juhlatuotteiden myyntiä varten? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä
Tarkemmat yhteystiedot
Vappu- ja muut juhlatarvikkeet yrityksille ja jälleenmyyjille

Sesonkituotteet

Parhaiten meidät tunnetaan vapusta, onhan ilmapallon synonyymi jo pitkään ollut vappupallo. Meiltä saatte myös kattavan tuotevalikoiman niin pääsesonkiimme vappuun kuin myös muihin sesonkeihin kuten Halloweeniin, jouluun, ystävänpäivään ja pääsiäiseen. Ota yhteyttä yritysmyyntiimme, niin kerromme tarkemmin miten voimme olla teille avuksi, jotta voitte saavuttaa erinomaiset kausimyynnit juhlatarvikkeista.

Ota yhteyttä
Tarkemmat yhteystiedot