Juhlatarvikkeet edullisesti tukkuerittäin

Tukku- ja jälleenmyynti

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy on kotimainen, turvallinen ja vakavarainen kumppani juhliin ja kausiin liittyvässä tuotteissa. Toimimme jakelijana maailman suurimmille ilmapallo-, foliopallo- ja juhlatarvikealan yrityksille. Laaja toimittajaverkostomme varmistaa saatavuuden kaikkiin ajankohtaisiin lisensseihin, teemoihin ja tuotteisiin. Tuoteturvallisuus ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä arvoja toimittaja- ja tuotevalintoja tehdessämme.

Kupit ja mukit yrityksen omalla logolla ja painatuksella

Personoidut tuotteet

Mikset antaisi brändisi näkyä tapahtuman jälkeenkin? Tapahtumaratkaisuissa ja asiakaskohtaamisissa kannattaa tyylikästä näkyvyyttä ulottaa myös esimerkiksi laadukkaisiin mukeihin – ja muihin jakotuotteisiin. Kysy lisää painatuksista ja muista erikoisratkaisuistamme!

Ota yhteyttä
Lue lisää
Juhlatarvikkeet keskusliikkeille ja jälleenmyyjille suoraan maahantuojalta

Keskusliikkeille ja jälleenmyyjille

Juhlia jo kolmella vuosikymmenellä! Jo lähes 30 vuoden ajan yrityksemme toiminnan ytimenä on ollut tuottaa iloa ja hyvää mieltä. Ota yhteyttä tai lue lisää millaisia ratkaisuja voimme jälleenmyyjille tarjota.

Ota yhteyttä
Lue lisää

Juhlatarvikkeet verkkokaupasta
– edullisesti tukkuerittäin

Ilmapallokeskuksen verkkokauppa on yritysasiakkaille ja jälleenmyyjille tarkoitettu juhlatarvikkeiden erikoismyymälä. Verkkokaupasta saat kaikki koristeet, kattaus- ja muut juhlatuotteet yrityksesi tapahtumaan edullisesti tukkuerittäin. Tai jos olet kiinnostunut ryhtymään jälleenmyyjäksemme tai Juhlapisteeksemme, niin ota yhteyttä.

Ota yhteyttä
Lue lisää
Vappupallot jälleenmyyjille suoraan maahantuojalta

Vappupallot
– yrityksille ja yhdistyksille

Vappupallot suoraan Ilmapallokeskuksen verkkokaupasta tukkuasiakkaille, jälleenmyyjille, markkinakauppiaille, päiväkodeille, yhdistyksille ja yrityksille. Verkkokaupastamme saat kätevästi kaikki vappupallot ja vapputorituotteet jälleenmyyntiin.

Lue lisää
siirry verkkokauppaan