Visuaalisuutta virtuaalitapahtumiin

Kun järjestät virtuaalitapahtuman, niin muistathan panostaa myös siihen miltä tapahtumasi näyttää osallistujille. Vähällä vaivalla saat virtuaalitapahtumankin tunnelman kohdilleen, kun lisäät tilaan mielenkiintoisen taustan ja piilotat tylsät ilmastointiputket katosta. Ilmapallot toimivat tähän loistavasti!

Me autamme sinua suunnittelemaan upeita kokonaisuuksia virtuaalitapahtumaasi. Näyttävät ja kustannustehokkaat taustat sekä katot teeman mukaan nostavat myös virtuaalisten tapahtumien ilmeen ihan uudelle tasolle.

Taustalla on väliä

Mielenkiintoisen teemaväreissä olevan taustan saa tilasta riippuen loihdittua ilmapalloseinällä, -kaarella, -pilvellä, -pylväillä ja -lattianipuilla.

Näyttävää informatiivisuutta

Räätälöidyllä valoseinä-taustalla tapahtumaan voi tuoda lisää tunnelmaa tai vahvistaa brändiä logoilla. Katso lisää vinkkejä toteutuksistamme.

Kattorakenteet taidokkaasti piiloon

Monissa tiloissa tapahtumaa streamattaessa huomion vievät ankeat kattorakenteet. Ne on helposti peitettävissä erilaisilla palloelementeillä.

Tutustu erilaisiin toteutuksiin

Rajattomasti vaihtoehtoja

Kokeneiden myyjiemme kanssa kattorakenteiden piilottaminen on ratkaistavissa yksilöllisesti tila huomioiden peittämällä katto esim. kauniilla ilmapallopilvellä.

Ota yhteyttä