Punaisia jätti-ilmapalloja Flow festivaaleilla

Näkyvyyttä isoon ja pieneen tapahtumaan

Ilmapallo osaa enemmän kuin uskotkaan. Ilmapallolla saat näkyvyyttä, tunnelmaa ja myyntivoimaa juuri tarpeesi mukaan, optimoiduin kustannuksin ja tapahtumaasi toimitettuna. Ilmapallolla saat näkyvyyttä yli muiden, muutat tilaa niin pienessä kuin suuressakin mittakaavassa, opastat, ohjaat ja esität. Kerro meille mitä haluat, me näytämme miten se onnistuu!

Suuri tilasomistus erikokoisilla ilmapalloilla toteutettuna

Messut

Messukeskukset ja muut tapahtumapaikat saadaan aivan uuteen loistoon ja ilmeeseen ilmapallojen avulla. Ilmapalloilla saadaan isokin tila muuntumaan nopeasti halutun teeman mukaiseksi kustannustehokkaasti. Haluttu tunnelma toteutetaan toiveittesi väreillä laajasta pallovärivalikoimasta.

Ota yhteyttä
Näkyvyyttä ylitse muiden jätti-ilmapalloilla

Tilojen ja tapahtumien somistukset

Tapahtumien keskipisteessä ilmapalloilla saadaan näkyvyyttä ylitse muiden. Taivaskaan ei ole rajana ja ilmapallot ovat helppo tapa lisätä kaupallista tehoa!

Ota yhteyttä

Kauppakeskus ja myymäläkampanjat

Tuotteemme sopivat niin lyhyempiin kuin pidempiinkin kampanjoihin. Ilmapalloilla voidaan mm. luoda haluttu tunnelma tapahtumaan, muodostaa polku tapahtumapaikalle, merkitä tuotteita, opastaa ja ohjata.

Ota yhteyttä
Opastepallot ulkotapahtumiin

Kohtauspaikat ja toiminnot
– näkyvyyttä koko alueelle

Jätti-ilmapalloilla saat näkyvyyden omiin korkeuksiin. Jättipalloilla toteutetut opasteet festivaalien kohtauspaikoille ja toimintoihin näkyvät pitkälle. Jättipallot erottuvat suuren kokonsa ansiosta ja ne voidaan nostaa korkealle ilmaan tapahtumapaikan yläpuolelle.

Ota yhteyttä

MAKSIMAALISTA NÄKYVYYTTÄ ILMAPALLOILLA

Taivaskaan ei ole aina rajana, kun halutaan näkyvyyttä ylitse muiden.