Suunnittelupalvelumme ideomassa kaikki vastaa yksi ohjelman ilmapallonostoa.

Suunnittelu- ja muut palvelut

Suunnittelemme ja toteutamme avaimet käteen periaatteella tapahtumaasi sopivan kokonaisuuden tai toimitamme valmiiksi täytetyt pallot haluttuun paikkaan odottamaan tapahtuman alkua – helppoa, vaivatonta ja tehokasta.

Somistuspalvelullamme saat suunnittelun, asennuksen sekä purun tapahtuman jälkeen. Jaettavat ilmapallot voimme täyttää valmiiksi jaettavaksi ja kuljettaa ne tapahtumapaikalle. Lisäpalveluna hoidamme myös pallojen jaon puolestasi. Tutustu myös muihin tarjoamiimme palveluihin ilmapalloihin liittyen.

Suunnittelupalvelumme ideomassa kaikki vastaa yksi ohjelman ilmapallonostoa.

Suunnittelupalvelu

Toteutamme vahvalla ammattitaidolla yrityksesi näköiset näkyvyysratkaisut innovatiivisesta suunnittelusta aina käytännön toteutukseen. Ota meihin yhteyttä ja anna tapahtumasi lähteä lentoon Ilmapallokeskuksen avulla!

Ota yhteyttä
Tutustu referensseihin

Täyttöpalvelu

Täyttöpalvelumme on helpoin tapa ilmapallojen täyttöön. Kuljetamme valmiiksi täytetyt pallot suoraan tapahtumaasi valmiissa jakonipuissa sovitulla hetkellä!

Ota yhteyttä
Täyttöpalvelu
Mainospallot valmiiksi täytettynä perille toimitettuna.

Kuljetuspalvelu

Täytetyt pallot voi joko noutaa toimipisteestämme Espoon Koskelosta tai halutessanne voimme kuljettaa ne perille. Kuljetukset onnistuvat pääkaupunkiseudulla arkisin aamu- tai iltapäivätoimituksena. Kysy myös tarkasta kuljetusajankohdasta tai lauantaitoimituksesta.

Ota yhteyttä

Pallojen jakopalvelu

Pääkaupunkiseudulla palloille on mahdollista saada myös kokeneet ilmapallojen jakajat kauttamme. Kysy myös muualle Suomeen!

Ota yhteyttä
Avaimet käteen ratkaisu
Ilmapallopilvet -tilasomistus suunniteltu ja toteutettu katselmuksen pohjalta.

Somistus- ja tilakatselmukset

Ennen somistustarjouksen antamista tilassa on hyvä järjestää katselmus. Tällä varmistutaan, että suunnitelmat ja toteutukset ovat juuri sellaisia kuin on toivottu.

Ota yhteyttä
Tutustu referensseihin
Hard Rock Cafe mainosilmapalloja

Huolenpitopalvelu

Pidemmissä kampanjoissa, joissa halutaan somisteiden pysyvän hyvässä kunnossa koko kampanjan ajan, tarjoamme huolenpitosopimusta. Käymme katsomassa sovittuina ajankohtina somisteiden kunnon ja vaihdamme niitä uusiin tarvittaessa. Kysy lisää.

Ota yhteyttä