Somistukset 2017-06-28T14:02:33+00:00

Somistukset

Ilmapallosomistuksilla on mahdollisuus saada ainutlaatuista näkyvyyttä tilaan, tilaisuuteen ja tapahtumaan brändin sekä teeman mukaan. Somisteilla herätät kustannustehokkaasti ja näyttävästi kohderyhmäsi huomion.

ilmapallosomisteet

Ilmapallosomistukset yksilöllisiin tarpeisiin

Ilmapalloilla on helppo luoda brändisi mukainen, yksilöllinen ja teemaan sopiva somistus pieneen tai isoon tilaan, niin sisällä kuin ulkonakin. Ilmapallosomistuksilla saat näyttävyyttä tapahtumaasi, erottaudut messuilla ja herätät huomiota, kun sitä tarvitaan.

Ilmapalloista on mahdollisuus tehdä erittäin monikäyttöisiä ja näyttäviä somistuselementtejä, jotka soveltuvat moneen tilaan. Laajasta valikoimastamme löydät ilmapallosomistukset monipuolisiin käyttötarkoituksiin: folio- ja kumipallot niput jalustalla tai painolla, ilmapallo- ja helmikaaret ja ilmapallopylväät sekä jättipallot. Somisteet voidaan räätälöidä brändin ja teeman mukaan. Ilmapallosomisteiden käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat!

Autamme luomaan yksilölliset ilmapallosomistukset, jolla brändi ja teema tuodaan näyttävästi tilaan. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tavoitteesi mukaisen somistus, joka näkyy varmasti!

VINKKEJÄ GALLERIASTAMME >>

Osta heti
Ota yhteyttä