Kattaustuotteet yrityksen omalla logolla ja painatuksella

Personoidut tuotteet

Mikset antaisi brändisi näkyä tapahtuman jälkeenkin? Tapahtumaratkaisuissa ja asiakaskohtaamisissa kannattaa tyylikästä näkyvyyttä ulottaa myös esimerkiksi laadukkaisiin tee- ja kahvimukeihin – ja muihin jakotuotteisiin. Ilmapallokeskuksesta saat pahvimukit, pahvilautaset, jäätelökipot ja lautasliinat yrityksen omalla logolla varustetuna. Kattausta voi täydentää myös cocktaillipuilla, luonnollisesti omalla painatuksella. Kysy lisää painatuksista ja muista erikoisratkaisuistamme!

Kupit ja mukit yrityksen omalla logolla ja painatuksella

Mukit omalla painatuksella

Yrityksen omalla ilmeellä painettu muki rakentaa positiivista mielikuvaa yrityksestä sekä muistuttaa kohderyhmääsi työpaikalla tai kotona. Personoitu ilme, laadukas materiaali, käteen sopiva muoto ja tyylikäs visuaalinen toteutus takaavat onnistuneen tuotteen, joka vahvistaa pitkäkestoista mielikuvan rakennusta. Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan yhdessä persoonalliset mukit yrityksesi omalla ilmeellä!

Ota yhteyttä
saippuakuplat omalla painatuksella

Saippuakuplat

Yrityksen omalla etiketillä varustetut, personoidut saippuakuplapullot ovat loistava kampanjatuote, joka ilahduttaa kaikkia lapsia ja lapsenmielisiä.
Saatavilla olevat pullovärit ovat punainen, keltainen, sininen, vaaleansininen, oranssi, vihreä tai valkoinen. Ota meihin yhteyttä ja toteutetaan yhdessä persoonalliset saippuakuplat yrityksesi omalla ilmeellä!

Ota yhteyttä
Kertakäyttömuki omalla painatuksella

Pahvimukit

Täydennä kampanja tai tapahtuma yrityksesi ilmeeseen sovitetulla pahvimukilla. Mukimme ovat korkealaatuisia, sisäpuoleltaan PE-laminointuja, 320 g tuplakartonkimukeja. Kartonkimukien tilavuus on 220 ml, halkaisija noin 8 cm ja korkeus noin 9 cm. Ota yhteyttä ja katsotaan millainen ilme teidän mukeihin sopisi!

Ota yhteyttä
Pahvilautanen yrityksen omalla painatuksella

Pahvilautaset

Pahvilautanen omalla painatuksella, logolla tai kuvalla. Pahvilautaset ovat korkealaatuisia, hajuttomia, mauttomia ja niihin tulee ruokailuturvallinen painoväri sekä laminointi. Lautasiin voidaan painaa yrityksen logo tai haluamanne kuva. Lautanen on halkaisijaltaan 24 cm ja materiaaliltaan 300 g/qm valkoista kartonkia. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Ota yhteyttä
Personoidut tuotteet Yrityksen omalla logolla

Pahvipikarit

Koko kattaus yrityksen ilmeellä. Pahvipikari omalla logolla tai kuvalla. Pahvipikarit ovat korkealaatuisia, sisäpuolelta PE-laminoituja, 320 g/m2 tuplakartonkipikareita ja niihin voidaan painaa kuva tai logo pikarin ympäri. Kartonkipikarin halkaisija on 8,5 cm ja korkeus 4,9 cm. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Ota yhteyttä
Servetit yrityksen omalla logolla

Lautasliinat

Täydennä kattaus lautasliinalla, jossa on oma painatus. Lautasliinaan saat painatuksen yrityksen logolla tai valitsemallanne kuvalla. Lautasliina on erittäin laadukas, 3-kerroslautasliina ja painatus tapahtuu digipainotekniikalla. Lautasliinan koko on 33×33 cm ja painatuksen saa koko lautasliinaan. Ota yhteyttä ja katsotaan teille sopiva paketti!

Ota yhteyttä

KATSO MYÖS PERSONOIDUT ILMAPALLOT JA SOMISTEET

Muista myös personoitujen keraamisten mukien sekä kertakäyttöastioiden lisäksi eri kokoiset ja väriset logollanne painetut mainosilmapallot.