Valtava huomionherättäjä Ilmapallokeskuksen toteuttamana Specsaversin messuosastolla.

Huomattavaa markkinointia ja näkyvyyttä

Jättimäiset huomionherättäjät varmistavat, ettei tapahtumasi jää noteeraamatta. Ilmapallokeskukselta saat monien muotojen ilmatäytteiset mainokset esimerkiksi silloin, kun haluat teettää jättimäisen tuotesuurennoksen tai merkitä kisojen lähtö- ja maaliportin kätevällä mainoskaarella. Muuntelumahdollisuuksia on monia.

Huomionherättäjät ja ilmatäytteiset mainokset

Jättimäiset huomionherättäjät varmistavat, ettei tapahtumasi jää huomaamatta. Ilmapallokeskukselta vuokraat ilmatäytteiset portit ja pylväät, joihin voidaan valmistaa erikseen mainosbanderollit yksilöllisellä painatuksella. Ilmapallokeskuksen valikoimasta löydät monipuolisesti ilmatäytteiset mainokset tarpeesi mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä ilmatäytteisen mainoksen hinta meiltä.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
6 metriä huomiokorkeutta skydancerilla

Tanssivaa näkyvyyttä Skydancerilla

Järjestätkö urheilu- tai muuta ulkoilmatapahtumaa vai suunnittelet kenties kauas näkyvää mainoskampanjaa? Meiltä saat ilmatäytteiset mainokset ja huomionherättäjät suoraan kohteeseesi. Vuokraamme ja myymme tapahtumaasi varten myös yksijalkaisia Sky Dancereita. Jopa 6 m korkea hahmo heiluu hilpeästi ilmapuhaltimen voimasta. Tällä vekkulilla heilujalla erottaudut eduksesi! Kysy lisää.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

HUOMIOITAVAA

Jättimäinen tuotesuurennos, Sky Dancer tai vaikka kisojen lähtö- ja maaliportti kätevällä mainoskaarella.