Huomionherättäjät antavat tapahtumalle lisäarvoa 2017-06-28T14:05:02+00:00

Huomionherättäjät antavat tapahtumalle lisäarvoa ja ilmatäytteinen mainos takaa näkyvyyden

Huomionherättäjä kuten vaikkapa Sky Dancer, on oiva tapa tuoda näyttävyyttä tapahtumaan. Ilmapallokeskus toimittaa huomionherättäjät tarpeesi mukaan. Ilmapallokeskuksen valikoimasta löydät monipuolisesti ilmatäytteiset mainokset tarpeesi mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä ilmatäytteisen mainoksen hinta meiltä.

Todella isoa näkyvyyttä huomionherättäjällä

Huomionherättäjät  ja ilmatäytteiset mainokset– varasta show näyttävästi

Jättimäiset huomionherättäjät varmistavat, ettei tapahtumasi jää noteeraamatta. Ilmapallokeskukselta vuokraat ilmatäytteiset portit ja pylväät, joihin voidaan valmistaa erikseen mainosbanderollit yksilöllisellä painatuksella. Ilmatäytteinen mainos on vekkuli väline näkyvyyden ja tunnelman tuomiseen. Ilmapallokeskukselta saat monien muotojen ilmatäytteiset mainokset esimerkiksi silloin, kun haluat teettää jättimäisen tuotesuurennoksen tai merkata kisojen lähtö- ja maaliportin kätevällä mainoskaarella. Muuntelumahdollisuuksia on monia.

Osta heti
Ota yhteyttä
Skydancer omaksi tai vuokralle

Sky Dancer on hauska huomionherättäjä

Järjestätkö urheilutapahtumaa, oletko mukana messuilla vai käynnistätkö kenties mainoskampanjaa? Toimitamme ilmatäytteiset mainokset suoraan kohteeseesi. Tapahtuu sitten sisällä tai ulkona, meillä on niksit näyttäviin tempauksiin. Kerro mitä tarvitset, me toteutamme – kaikkialla Suomessa. Vuokraamme ja myymme tapahtumaasi myös yksijalkaiset Sky Dancerit. Jopa 6 m korkea hahmo heiluu hilpeästi ilmapuhaltimen voimasta. Tällä vekkulilla erottaudut eduksesi! Kysy lisää!

Osta heti
Ota yhteyttä