Vaikka kuu taivaalta Ilmapallokeskuksen valopallolla.

Erikoisia toteutuksia

Isompaa näkyvyyttä ulkona ja hämärässä! Isommat tuotteemme varmistavat näkyvyyden myös ulkona katseenvangitsijana, kohtauspisteenä, opasteena tai tuoden halutut teemavärit esiin. Tapahtumapaikka saadaan näkymään jo kilometrien päästä – yöllä ja päivällä. Ideoidaan yhdessä tai valitaan sopivat valmispaketit takaamaan näkyvyys ja tunnelma.

Suuret valopallot Suomenlinnaan ja vallisaareen

Merkitse, opasta, osoita ja valaise

Tarpeen mukaan räätälöidyt ratkaisut ovat osa ammattilaisuuttamme. Tutustu monimuotoisiin toteutuksiimme, valitse tarkoituksiinne sopivin ja kysy lisää.

Siirry referensseihin
Ota yhteyttä
Erikoisemmatkin toteutukset onnistuu kauttamme.

Erikoisempaa lentoa
– näkyvyyttä unohtamatta 

Erikoistoteutukset voidaan yhdistää kampanjaan ja positiivinen viesti on valmis. Ilmapallolla viestisi lentää iloisena ja tuo hymyn paatuneimmakin pessimistin kasvoille. Ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä lentävää viestintää!

Siirry referensseihin
Ota yhteyttä
Moni - valaistut jätti-ilmapallot

Jätti-ilmapalloja valoilla

Jätti-ilmapalloilla saat suurempaa näkyvyyttä niin sisä- kuin ulkotapahtumiin. Lämpimät loppukesän illat tarjoavat oivan tilaisuuden luoda tunnelmaa valaistuilla palloilla. Kerromme mielellään lisää ja kysy myös valmiista pakettiratkaisuista.

Ota yhteyttä
Valon ja pimeyden kontrastia valopallolla

Mikä sää?..

Mikä kesää? Valopalloja taivaalla talvellakin. Referensseistämme löydät ilmapalloratkaisuja moneen tarkoitukseen. Ota yhteyttä ja katsotaan teidän tarpeisiin sopivat erikoisemmatkin ratkaisut.

Ota yhteyttä

MILLAINEN TARVE SELLAINEN TOTEUTUS

Ilmapallot taipuvat moneen ja Ilmapallokeskuksesta saa ilmapalloja eri kokoisina ja kaikissa mahdollisissa väreissä valoilla tai ilman.

OTA SOMEMME SEURANTAAN

Vinkkejä, ajankohtaista asiaa ja hyvää tekemistä. Kurkkaa kulisseihin ja huomaa kuinka paljon asiaa ilmapallojen taustalla tapahtuu.