Somistukset

Ilmapalloilla on helppo luoda brändisi mukainen, yksilöllinen ja teemaan sopiva somistus pieneen tai isoon tilaan, niin sisällä kuin ulkonakin. Ilmapallosomistuksilla saat näyttävyyttä tapahtumaasi, erottaudut messuilla ja herätät huomiota.

Ilmapalloista on mahdollisuus tehdä erittäin monikäyttöisiä ja näyttäviä somistuselementtejä, jotka soveltuvat moniin tiloihin. Laajasta valikoimastamme löydät ilmapallosomistukset eri käyttötarkoituksiin: folio- ja kumipallot ilmapalloniput, ilmapallo- ja helmikaaret sekä ilmapallopylväät. Somisteet voidaan räätälöidä brändin ja teeman mukaan. Ilmapallosomisteiden käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat!

Autamme luomaan yksilölliset ilmapallosomistukset, jolla brändi tai teema tuodaan näyttävästi tilaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tavoitteesi mukaisen somistus, joka näkyy varmasti!

Suuret tilasomisteet muuttavat tunnelmaa kustannustehokkaasti

Ilmapallosomistuksilla on mahdollisuus saada ainutlaatuista näkyvyyttä tilaan, tilaisuuteen ja tapahtumaan brändin sekä teeman mukaan. Somisteilla herätät kustannustehokkaasti ja näyttävästi kohderyhmäsi huomion.

Pienemmät somisteet
myös valmiina perille toimitettuna

Ilmapallot ovat oiva elementti somistaa ja koristaa. Ilmapalloilla luot tapahtumaan, juhlaan ja tilaan kuin tilaan haluamaasi tunnelmaa. Ilmapallosomisteet on myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin katseenvangitsijoita, jotka voidaan yhdistää brändi-ilmeen mukaiseen kampanjaan.

Suoraan verkkokaupasta perille toimitettuna

Ilmapallokeskuksen verkkokaupasta saat kätevästi pienemmät ja keskisuuret somisteet suoraan tapahtumaan perille toimitettuna.


Isoja ja pienempiä somisteita ilmapalloista

Ilmapalloista on mahdollisuus tehdä eri kokoisia somisteita pöydälle sijoitettavista nipuista aina stadion-kokoon ulottuviin kaariin ja kaikkea tältä väliltä. Osa somisteista on käteviä paketteja, jotka toimitamme perille koko Suomen alueella. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tavoitteesi mukainen somistus, joka näkyy varmasti ja jää lähtemättömästi mieleen!

Pöytäniput

Valmiit pöytäasetelmamme soveltuvat loistavasti mm. juhlatilaisuuksiin, seminaareihin tai ylipäänsä tilaisuuksiin ja tiloihin, joihin halutaan tuoda haluttu teema ja tunnelma helpolla tavalla.

Lattianiput

Lattianiput ovat monikäyttöisiä siirrettäviä somistuselementtejä sisällä käytettäväksi. Lattianippu voidaan räätälöidä haluttuihin väreihin ja teemoihin sopiviksi.

Ilmapalloniput

Perinteiset palloniput ja -ryppäät voidaan sijoitella kaiteisiin, pylväisiin tai muihin kiinnityspisteisiin juhlatilaa reunustamaan. Tilaisuuden päätyttyä pallot voidaan jakaa nipuista juhlavieraille mukaan. Nippujen värit ovat valittavissa vapaasti.

Konfettipallot

Isompiin tiloihin ja näkyvyyteen voidaan valita jättipallosomisteet, joiden muunneltavuus ja värimaailma on hyvin kattava. Nyt uutuutena meillä saatavilla myös näyttävät konfettipallot silkkinauhalla.

Gaalasomisteet

Myös foliopalloilla voidaan toteuttaa erilaisia somisteita, torneista nippuihin ja seinään. Foliopalloja on saatavilla useissa eri väreissä ja muodoissa. Somisteet kuljetetaan tai tehdään paikan päällä valmiiksi.

Kirjain- ja numerofoliopallot

Kirjain- ja numeroilmapalloissa väri- ja kokovaihtoehtoja on useita ja niitä voidaan yhdistellä tukemaan tapahtuman teemaa ja aihetta.

Ilmapallopylväät ja
ilmapallokaaret

Ilmapallopylväät ja -kaaret ovat erittäin monikäyttöisiä tilasomisteita. Ne soveltuvat mm. sisääntuloon, tilanjakajaksi tai vaikkapa esiintymislavan reunustoille. Pylväiden värit ja kuvio on valittavissa laajasta valikoimastamme.

Helmikaari ilmapalloista

Ilmapalloista tehty helmikaari on kasvatettavissa stadionin kokoisiin mittoihin, joten tila kuin tila voidaan koristaa juuri teidän haluamiinne väreihin sopivaksi.

 

Muut tilasomisteet

Juhlan tuominen tilaan kuin tilaan onnistuu helposti erilaisilla somisteratkaisuilla olipa sitten kyseessä arvokas gaalajuhla tai räväkämpi karnevaalihenkinen tilaisuus. Teemavärit ja ilme saadaan muokatuksi kyseiseen tapahtumaan sopivaksi. 

Ota meihin yhteyttä

Millainen tarve, sellainen ratkaisu ja toteutus. Autamme saamaan tavoitteesi mukaisen toteutuksen, joka näkyy varmasti. Lähetä yhteystietosi meille lomakkeella ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Tai soita samantien asiakaspalveluumme 044 730 8546