Rapusesonki

TERVETULOA ILMAPALLOKESKUKSEN YRITYSASIAKKAILLE SUUNNATTUUN VERKKOKAUPPAAN!
Kirjautumalla sisään näet omat sopimushintasi.
Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi

Sivu
Sivu

RAPUJUHLAT

RAPURALLAA

Ravut sekä railakkaat rapujuhlat kuuluvat olennaisesti suomalaiseen loppukesään sekä sen lämpimiin ja pimeneviin iltoihin. Heinäkuussa alkava rapukausi kestää aina lokakuun loppuun asti. Rapujuhlat ovat perinteisen ruokatarjoilunsa lisäksi varsin tunnettuja lukuisista snapseista ja niihin liittyvistä juomalauluista. Kutsu siis ystävät koolle ja kata pöytä kauniiksi tuotteillamme, niin railakkaat rapujuhlat voivat alkaa.

Verkkokaupastamme löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet onnistuneisiin rapujuhliin. Tutustu rapujuhla-tuotteisiin ja tee tilauksesi, niin me toimitamme sinulle tuotteet nopeasti ja luotettavasti.

KAUNIS KATTAUS JA KORISTEET RAPUJUHLIIN

Kaunis kattaus on puoli ruokaa, joten panosta näyttävään kattaukseen ja koristeisiin. Järjestä ystäville ikimuistoiset rapujuhlat, joissa on teemaan sopiva kattaus ja koristeet. Ravuilla herkuttelu sujuu hyvin, kun kattaus on suunniteltu huolella. Kaunis ja toimiva kattaus viimeistelee onnistuneet rapujuhlat. Isäntäväki sekä vieraat voivat keskittyä juhlista nauttimiseen, kun pöydästä löytyy kaikki tarvittava. Rapujen syönti sormin on sotkuista puuhaa, joten hanki riittävästi lautasliinoja ja rapukaulureita. Kata jokaiselle vettä ja sitruunaviipale pieneen tarjoilukippoon, jossa voi tarvittaessa välillä huuhdella sormia. Myös rapu-teemainen muovinen pöytäliina on vaivaton ja kaunis keino suojata tarjoilu- ja ruokapöydät.

MUISTA OLUT- JA SNAPSILASIT JUOMILLE

Laadukkailla muovi- ja kertakäyttöastioillamme katat juhlapöydän koreaksi rapujuhliin. Rapujuhlissa on yleensä monipuolinen juomatarjoilu, joten tarvitset todennäköisesti ainakin vesi-, viini-, olut- ja snapsilasit. Meidän valikoimasta löydät tyylikkäät muoviset ja kertakäyttöiset snapsilasit juomille, joten säästyt suurelta tiskivuorelta eikä sinun tarvitse pelätä lasinsiruja illan mittaan.

RAPU-MENU ANSAITSEE VÄRIKKÄÄN KATTAUKSEN

Perinteiset rapujuhlat, niiden menu ja kattaus ovat väriltään punavalkoisia. Rapujuhlien koristeet ovat yleensä värikkäitä ja rapuaiheisia. Meiltä löydät runsaan valikoiman niin yksivärisiä punaisia ja valkoisia kuin punavalko-kuviollisia sekä tietysti myös rapu-kuvioisia kattaustuotteita ja koristeita. Jos perinteinen punavalkoinen tuntuu kuitenkin liian tavanomaiselta ja haluaa vaihtelua, niin meiltä löytyy myös vaihtoehtoisia ideoita. Rapujuhlien menu ja kattaus voi olla väriltään esimerkiksi oranssi tai modernimpaan makuun tyylikkään minimalistinen ja mustavalkoinen.

Koristele rapujuhlat esimerkiksi viireillä, rapuköynnöksillä sekä muilla paperisilla koristeilla. Lisää vielä teemaan sopivat lyhdyt ja kynttilät, jotka luovat loppukesän tummeneviin iltoihin tunnelmaa. Muista myös teemaan sopivat serpentiinit, kreppinauhat sekä konfetit ja viimeistele juhlatila näyttävällä rapu-muotofoliopallolla.