Pääsiäinen

TERVETULOA ILMAPALLOKESKUKSEN YRITYSASIAKKAILLE SUUNNATTUUN VERKKOKAUPPAAN!
Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi.

Sivu
Sivu

PÄÄSIÄINEN

Pääsiäinen on perinteikäs kristillinen juhla, jolloin muistetaan Jeesuksen ylösnousemusta – kyseessä onkin käytännössä kristinuskon tärkein ja vanhin juhla. Mutta yhtä lailla pääsiäiseen liitetään kivat pääsiäismunat, vihreänä kasvava rairuoho, pääsiäisvitsat ja virpominen, puput, tiput ja noidat sekä hilpeä tunnelma – ei ole mitään syytä viettää hienoa juhlapäivää liian hartaissa tunnelmissa, vaan pääsiäinen on yhtä hyvä juhlapyhä hankkia kunnon karnevaalitunnelmaa, kuin mitkä tahansa muutkin juhlat. Jos olet järjestämässä isompia juhlia aikuisille tai lapsille, meiltä saat kattavasti kaiken mitä juhlien järjestämiseen tarvitset koristeiden, rekvisiitan, asujen ja kattaustarvikkeiden puolesta.

Totta se on: valikoimistamme löydät kaikki tarvitsemasi juhlatarvikkeet ja tuotteet mukavaan pääsiäiseen. Jos mielessäsi on vaikkapa lastenjuhlat, voit tilata meiltä söpöt asut perheen pienimmille. Myös erilaiset pääsiäiseen sopivat päähineet saat meiltä ja lisäksi pupu- ja noita-asuja löytyy valikoimastamme paljon. Tutustu siis tarjolla oleviin tuotteisiin ja tee rohkeasti oma tilauksesi, niin pääsiäisestäsi tulee aivan varmasti astetta ikimuistoisempi kunnon rekvisiitan ja sopivan panostuksen ansiosta.

PÄÄSIÄISEN KORISTEET

Tilaa meiltä näyttävät koristeet ja piristävä rekvisiitta pääsiäisen juhlistamiseksi. Tarjolla on erilaisia koristeita, kuten paperilyhtyjä ja pom pomeja, viirejä, paperinauhoja ynnä muita vastaavia tykötarpeita, joiden avulla koristelut onnistuvat helposti ja pääsiäisjuhlista tulee myös visuaalisesti hienot ja näyttävät. Poimi valikoimistamme itseäsi miellyttävimmät tuotteet ostoskoriisi ja tilaa ne kerralla yhdestä paikasta aikaa säästäen. Lisäksi saat tilauksesi nopeasti toimitettuna.

KAIKKEA PÄÄSIÄISKATTAUKSEEN

Mitä olisikaan pääsiäinen ilman juhlaan sopivia ruokalajeja? Mämmi, verimakkarat, lammaspaisti, pasha ynnä muut perinteikkäät herkut saavat veden kielelle. Pääsiäiseen sopivat astiat saat hankittua meiltä, jotta kattaus olisi sopiva juhlan tunnelmaan ja tarjoilu muutenkin näyttävä. Toisaalta, välillä taas kertakäyttöastiat voivat olla helpompi ratkaisu, jolloin vältytään myös tiskiharjan varressa ahertamiselta.

Löydät valikoimistamme laadukkaat kattaustarvikkeet pääsiäisen ruokapöytää ja tarjoilua koristamaan. Myös pääsiäisen leivontakoristeet sekä pöytäliinat voit tilata halutessasi meiltä, sillä monipuolisista valikoimistamme löydät käytännössä aivan kaiken, mitä tarvitset pääsiäiseen liittyviin koristeluihin, rekvisiittaan ja kattaustarpeisiin.