Varastossa
375,00 €

Opastepallot 4 kpl 170 cm täytä itse -paketti

Opastepallot 4 kpl 170 cm täytä itse -paketti

375,00 €
Tuotenumero
10-790001
Toivottu toimituspäivä
  
Valitse määrä: Hinta yhteensä : 0,00 €

Kuvaus

Opastepallopaketti sisältää 4 kpl 170 cm opastepalloa, jättipallon sulkijat, jättipallonarurullan ja 2 *20 litran heliumin pallojen omatoimitäyttöön. Voit valita pallot valmiiden opastepallojen valikoimasta. Pallojen lentoaika sisätiloissa on noin 5-7 päivää. Ulkona kestävyyteen vaikuttavat mm. sää ja sijoittelu, joten muistathan myös varapallot ja kaasut!

Toimitusaika n. 1-2 viikkoa. Jos haluat henkilökohtaista palvelua tai sinulla on kysyttävää tuotteesta, soita yritysmyyntiimme 09 8545 100. 

Pullojen ja täyttölaitteen laina-aika on 2 viikkoa. Pidemmistä vuokrajaksoista veloitamme kaasupullon kuukausivuokran 51,30 €/kk. Mikäli olet jälleenmyyjä-asiakkaamme, niin olet oikeutettu 4 kk vuokravapauteen. Kaikki pullot ja täyttölaitteet tulee palauttaa vuokra-ajan puitteissa Ilmapallokeskukseen.

Tämä paketti on noudettavissa Juhlamaailma-myymälästämme Espoon Koskelosta tai se voidaan kuljettaa perille arkipäivän aikana lisähintaan 120 € + alv 24%. Toimituksen hintaan kuuluu myös pullojen ja täyttölaitteen poisnouto. Poisnouto tehdään automaattisesti kahden viikon kuluttua toimituksesta. Mikäli toivot poisnoutoa muulle ajankohdalle, kerrothan siitä lisätietokentässä.

Tilaaja on vastuussa helium -pullon säilytyksestä ja palautuksesta. Mikäli asiakas ei palauta pulloja, peritään pullojen katoamisesta AGA:n hinnaston mukainen hävikkimaksu pullokoon mukaan:

5 l = 462,00 € + alv 24%
20 l = 711,00 € + alv 24%
40 l = 876,00 € + alv 24%
50 l = 913,00 € + alv 24%

Lisätietoja

Lisätietoja
Väri musta
Lentoaika heliumkaasulla täytettynä 5-7 päivää
Noste (grammaa) 1900.0000
Materiaali Kumi ja lateksi

Varoitukset

varoitukset-helium

HELIUM-N ELI ILMAPALLOHELIUM

Ilmapalloheliumin käyttö on turvallista ja heliumilla täytettyjä ilmapalloja voi huoletta kuljettaa henkilöautoissa ja kaikissa julkisissa kulkuneuvoissa (ei kuitenkaan lentokoneissa).

Helium-N eli ilmapallohelium on turvakaasu, joka on ominaisuuksiltaan väritön, hajuton, mauton, myrkytön ja palamaton (ei räjähdä). Pullot ovat kuitenkin korkeapaineisia paineastioita, joten niiden käsittelyssä tulee noudattaa varovaisuutta.

Turvallisuus

Helium-kaasu ei sisällä happea. Helium-kaasun ainoa turvallisuusriski liittyy sen väärinkäyttöön eli imppaamiseen, joten hengitettynä helium-kaasu saattaa olla erittäin vaarallista, sillä helium on korkeina pitoisuuksina tukahduttava ja se syrjäyttää hapen elimistössä. Pelkän heliumin hengittäminen saattaa aiheuttaa tajuttomuuden ja välittömän hengenvaaran. Huolehdi, että kaasupullo on aina tuettuna ja kiinnitettynä ja varmista, ettei se pääse kaatumaan tai putoamaan. Suojaa pullo mekaanisilta iskuilta. Käytä aina heliumille tarkoitettua täyttölaitetta eli paineensäädintä. Välikappaleiden käyttö on kielletty. Sulje pullon pääventtiili aina, kun pullo ei ole käytössä.

Kuljetus, varastointi ja käsittely

Poista aina täyttölaite pullosta kuljetuksen/siirtämisen ajaksi. Pullojen siirtäminen tapahtuu parhaiten pullo- tai nokkakärryillä tai sidottuna rullakossa. Säilytä sekä varastoi pullot pystyasennossa. Varastoi ja käytä heliumpulloja tilassa, jossa ei ole palovaaraa ja joka on kaukana lämpö- ja sytytyslähteistä. Tilan tulee olla myös hyvin ilmastoitu. Käsittele tyhjiä kaasupulloja kuten täysiä. Älä jätä kaasupulloja lasten ulottuville. Liiketiloissa kaasupulloja tulee käyttää valvotusti, niitä ei saa jättää asiakastiloihin ilman valvontaa.

Palamattomille kaasuille ei ole viranomaisasetuksia tai lakeja, jotka rajoittaisivat niiden käyttöä. Paloviranomainen voi kuitenkin antaa käyttörajoituksia liittyen havaitsemiinsa turvallisuushaittoihin. Kaasupullot tarra tulee olla paloviranomaisia varten kiinnitettynä tilaan, jossa kaasupulloja säilytetään/käytetään. Tässä ohjekansiossa oleva käyttöturvallisuustiedote tulee myös pitää viranomaisia varten myymälässä.

Ilmapalloihin tarkoitettu heliumkaasu - käyttäjän opas

Heliumkaasun käyttöturvallisuustiedote

Kaasupullojen turvallinen käsittely

SAATAVUUS