Olutjuhla

TERVETULOA ILMAPALLOKESKUKSEN YRITYSASIAKKAILLE SUUNNATTUUN VERKKOKAUPPAAN!
Kirjautumalla sisään näet omat sopimushintasi.
Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi

Sivu
 1. image_1
  Henkselit, oluttuoppi 36-00652
  Tulossa lisää 07.07.2023
 2. image_1
  Hupilasit oluttuoppi 36-02505
  Tulossa lisää 21.06.2023
 3. image_1
  Tirolilaishattu harmaa 257473
  Tarjoushinta 4,80 € Normaalihinta 9,64 €
  9,64 €
Sivu

OLUTJUHLA

Olutjuhla on syksyinen ja railakas olutfestivaali, joka kokoaa kaikki oluen ystävät juhlimaan yhdessä! Tämä perinteinen olutfestivaali järjestetään joka vuosi syys- ja lokakuun vaihteessa Saksan Münchenissä ja sitä vietetään kaksi viikkoa miljoonien oluen ystävien voimin. Tähän perinteiseen saksalaiseen olutjuhlaan kuuluvat niin virtaavat oluthanat, maukkaat Bratwurst-makkarat ja hapankaali, iloiset pelimannit sekä näyttävät tarjoilijattaret tirolilais-mekoissaan kuin taatusti riehakas meininki! Nämä juhlinnat ovat vuosien myötä levinneet myös ympäri maailmaa vietettäviksi riemukkaiksi olutjuhliksi.

Olutjuhliin sopivat juhlatarvikkeet, koristeet ja asut saat hankittua helpoiten verkkokaupastamme. Olipa suunnitteilla sitten lähteä Saksaan Oktoberfest-festivaaleille tai järjestää omat olutjuhlat, niin löydät kaiken tarvitsemasi kätevästi samasta paikasta. Tutustu verkkokauppamme olutjuhla-tuotteisiin ja tee tilauksesi, niin me toimitamme sinulle tuotteet nopeasti ja luotettavasti.

OLUTFESTIVAALI - KATTAUS JA KORISTELU

Pimeneviin syysiltoihin tuo piristystä, kun järjestät omat olutfestivaalit kotonasi. Kutsu ystävät juhlimaan herkullisten saksalaisten ruokien ja oluen parissa. Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet onnistuneeseen olutfestivaali-tapahtumaan.

Järjestä ikimuistoiset olutjuhlat teemaan sopivalla kattauksella ja koristelulla. Laadukkailla muovi- ja kertakäyttöastioilla katat juhlapöydän koreaksi olutfestivaali-teemaan. Kattavasta valikoimastamme löydät tyylikkäät kattaustarvikkeet: lautaset, mukit, aterimet ja ottimet, tarjoiluastiat ja -välineet, pöytäliinat sekä lautasliinat.

Perinteinen olutjuhla-kattaus on väriltään sinivalkoinen ja kuvioltaan joko ruudullinen tai salmiakkikuvioinen. Ja somisteena on tietenkin olut-aiheinen rekvisiitta. Meiltä löydät runsaan valikoiman niin yksivärisiä sinisiä ja valkoisia kuin sini-valkoisia olutfestivaali-kattaustuotteita ja koristeita.

Koristele juhlatila esimerkiksi viirinauhoilla ja sinivalkoisilla paperisilla koristeilla. Lisää vielä teemaan sopivat hauskat lasinaluset kaljatuoppien alle ja olutjuhla-cocktailliput somisteeksi tarjoiltaviin. Muista myös olutfestivaaleihin sopivat serpentiinit, kreppinauhat sekä konfetit juhlatilan koristeeksi.

OLUTJUHLA-ASU

Oktoberfest-juhlissa kuuluu luonnollisesti olla teemaan sopiva olutjuhla-asu. Asuvalikoimamme on runsas, monipuolinen ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Olutjuhla-tunnelman kruunaa perinteiset saksalaiset vaatteet - miehillä leaderhosenit eli nahkahousut ja naisilla dirndl-mekot eli tirolilaismekot. Tiesithän, että dirndl-asun esiliinan rusetin solmimiskohta kertoo, millä mielellä olet liikenteessä? Oikealla puolella vyötäröä sidottu rusetti kertoo asun kantajan olevan varattu, kun taas vasemmalle sidottuna rusetti kertoo henkilön olevan sinkku. Keskelle eteen sidottu rusetti kertoo henkilön olevan neitsyt ja taakse sidottu rusetti henkilön olevan töissä juhlahumussa.

Valikoimastamme löydät myös runsaan määrän erilaisia hauskoja olutjuhla- ja tirolilaishattuja, pantoja sekä hupilaseja, joilla asustat itsesi ja juhlavieraat vaivattomasti olutfestivaalin teemaan. Tilaa olutjuhla-asut helposti netistä.