Ilmapallokeskus on mukana #MEIDÄNMERI -kampanjassa

Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä. Samalla se on meidän ainoa meremme – meri, jonka hyvinvoinnin haluamme palauttaa. Aika on käymässä vähiin, ja nyt tarvitaan välittömiä, konkreettisia toimenpiteitä useilta eri tahoilta. Yhdistämällä voimamme #MEIDÄNMERI on vielä mahdollista pelastaa.

Ilmapallokeskus on myös mukana pelastustalkoissa lahjoituksella, jolla tuetaan John Nurmisen säätiön toimintaa itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi.
Ole sinäkin mukana ja lahjoita osoitteessa www.meidänmeri.fi

Olemme teettäneet 2 ilmapalloa tämän kampanjan ilmeellä kunnianosoituksena tälle tärkeälle kampanjalle, sekä muistuttamaan meitä kaikki siitä että nyt on aika toimia!

Vastuullinen tapa käyttää heliumilla täytettyjä foliopalloja on aina painon kanssa. Pallopaino pitää tuotteen maassa, eikä päästä sitä karkaamaan ympäristöön, johon se ei kuulu. Aina kun ostat meiltä täytetyn foliopallon siinä on pallopaino. Jos haluat tietää lisää miten me Ilmapallokeskuksessa olemme ottaneet vastuullisuuden huomioon yrityksemme toiminnassa niin pääset lukemaan siitä lisää TÄÄLTÄ

Haluaisitko sinäkin saada omaan Meidän meri -kampanjaasi lisää näkyvyyttä ilmapallojemme avulla? Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva toteutus.

OTA YHTEYTTÄ
YHTEYSTIEDOT