Tarvikkeet 2018-04-04T14:03:53+00:00

Ilmapallojen täyttö ja tarvikkeet

Asianmukaisilla täyttötarvikkeilla varmistat onnistuneen lopputuloksen ilmapallokampanjallesi. Täytä pallot ilmalla tai heliumilla, niin meiltä saat juuri oikeat tarvikkeet pallojen täyttöön, sulkemiseen, esille laittoon sekä lentoajan lisäämiseen.

Täyttölaitteet ja tarvikkeet

Pallojen täyttö – helposti ja vaivattomasti!

Valikoimassamme on runsas määrä tarvikkeita, joilla pallojentäyttö ilmalla sekä heliumilla sujuu vaivattomasti. Ilmapallotarvikkeet ovat saatavilla nopealla toimitusajalla suoraan varastostamme.

Oikeilla tarvikkeilla ja hyvällä ohjeistuksella pallojen täyttö heliumilla on helppoa, turvallista ja taatusti hauskaa! Meillä on runsas valikoima erilaisia täyttötarvikkeita pallojen täyttöön heliumilla: täyttölaitteet, kestokäsittelyt kumipalloille, nauhansulkijat, jättipallonsulkijat, kiinnitys- ja ripustustarvikkeet, pallopainot, pallopäästöverkot. Kun taas haluat täyttää palloja ilmalla, niin valikoimastamme löydät ilmapallotikut ja -kupit, käsipumput, ilmapuhaltimet, kiinnitys- ja ripustustarvikkeet sekä telineet ja pudotusverkot palloille.

Osta heti
Ota yhteyttä
ilmapallot avaimet käteen palveluna

Avaimet käteen täyttöpalvelu

Täytämme palloja myös avaimet käteen –toimituksena suoraan tapahtumaasi. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ilmapallokampanjasi mukainen toteutus!

Osta heti
Ota yhteyttä