Helium 2017-08-25T11:09:44+00:00

Helium

Heliumpalloilla voidaan lisätä positiivista näkyvyyttä ja myyntivoimaa kustannustehokkaasti kaikkiin tapahtumiin ja markkinointikampanjoihin sekä luoda vaivattomasti tunnelmaa erilaisiin tiloihin ja tilaisuuksiin.

Ilmapallohelium ja tarvikkeet

Helium-N  ilmapallohelium

Tilaa heliumpallot valmiiksi täytettynä tai täytä ne itse. Meiltä saat kaikki tarvikkeet heliumpallojen täyttöön, sulkemiseen, esille laittoon sekä lentoajan lisäämiseen.

Oikeilla välineillä ja ohjeilla heliumpallojen täyttö on turvallista sekä helppoa! Ilmapallojen täyttöön käytettävä Helium-N eli ilmapallohelium on turvakaasu, joka on ominaisuuksiltaan väritön, hajuton, mauton, myrkytön, palamaton ja syövyttämätön.

Ilmaa kevyemmällä turvakaasulla saat lennokasta näkyvyyttä kaikkiin ilmapallokampanjoihin. Oli tapahtumasi suuri tai pieni, niin meiltä saat oikean määrän heliumia tarpeesi mukaan!

Osta heti
Ota yhteyttä
Ilmapalloheliumpullot

Heliumpullojen vuokraus

Vuokraamme heliumpulloja, joilla täytät ilmapallot helposti ja vaivattomasti itse. Saatavilla eri pullokokoja juuri tarpeesi mukaan. Valittavana 2l, 5l, 20l ja 40l heliumpulloja, joilla täytät aina muutamasta kymmenestä pallosta useisiin satoihin palloihin. Heliumpullon vuokraus sisältää aina myös täyttölaitteen lainan. Heliumpullot noudettavissa suoraan varastoltamme Espoosta tai Aga-palvelupisteiltä ympäri Suomen. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ilmapallokampanjasi mukainen toteutus!

Vuokraa
Ota yhteyttä