Suomi 100 vuotta mainosilmapalloja

Mainospallot omalla painatuksella

Helppo tapa lisätä kaupallista tehoa! Millainen tarve, sellainen ilmapallo. Meiltä saat sekä Suomen parhaat pallot että asiakaspalvelun, joka takaa juuri oikean määrän oikeanlaisia ilmapalloja brändisi ja tapahtumasi tarpeisiin. Omasta pallopainostamme kotimaisella työllä mainospallot nopeallakin aikataululla.

Asiakaspalvelumme auttaa valitsemaan oikeat tuotteet ja palvelut sekä varmistamaan onnistuneen promootion. Erilaiset palvelupakettimme mahdollistavat valtakunnalliset toimitukset helposti ja vaivattomasti. Tuotteemme sopivat niin lyhyempiin kuin pidempiinkin kampanjoihin.

mainosilmapalloihin on saatavilla myös jakopalvelu

Mainoskumipallot
– yleisötapahtumien vetonaula

Mainoskumipallot tuovat asiakkaat luoksesi. Viestisi kulkee lähialueelta asiakkaasi mukana kotiin asti. Kustannustehokas ja näkyvä tuote kaikenlaisiin tapahtumiin ja kampanjoihin. Ota yhteyttä ja katsotaan paras ratkaisu juuri teidän tarpeisiin tai tilaa kätevä pakettiratkaisu suoraan verkkokaupastamme. 30 cm mainosilmapallot yrityksen omalla logolla alkaen 105 euroa.

Ota yhteyttä
siirry verkkokauppaan
Telia mainosilmapalloja

Mainosfoliopallot

Foliopallot ovat erinomainen väline pidempikestoisiin kampanjoihin. Pallo on myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin katseenvangitsija, joka voidaan antaa kampanjan lopuksi asiakkaalle. Heliumilla täytettäessä pallot säilyvät upeina täyttöhetkestä noin viikon ilman täydennystä. Ilmalla täytettynä ne säilyvät olosuhteista riippuen kahdesta viikosta kahteen kuukauteen. Foliopallot on varustettu automaattiventtiilein, joiden ansiosta pallo sulkeutuu täytön jälkeen ilman solmimista automaattisesti. Mainosfoliopallot alkaen 476 euroa.

Ota yhteyttä
siirry verkkokauppaan
Jättiilmapalloilla suurta näkyvyyttä

Jättikumipallot
– näkyvyyttä ylitse muiden

Jättipallot näkyvät pitkälle suuren kokonsa ansiosta ja ne voidaan nostaa korkealle ilmaan tapahtumapaikan yläpuolelle tai ripustaa katosta roikkumaan. Jättipallot ovat kustannustehokkaita näkyvyys tuotteita ja ne soveltuvat hyvin moninaisiin käyttökohteisiin sekä sisällä, että ulkona. Jättimäistä näkyvyyttä alkaen 60 cm koosta aina 210 cm halkaisijaan saakka!

Ota yhteyttä
siirry verkkokauppaan

Helppo ja vaivaton valmis ratkaisu

Voit halutessanne jättää kaiken meidän huolehdittavaksi aina suunnittelusta toteutukseen. Tarvittaessa hoidamme myös pallojen jakelun puolestasi.

Valmiit paketit
Mainosilmapalloja kaikissa mahdollisissa väreissä.

Edullinen täytä itse -paketti

Millainen tarve, sellainen ratkaisu. Meiltä saat edulliset täytä itse pakettiratkaisut toimitettuna tapahtumaasi sovittuna päivänä.

Täytä itse ratkaisu
Mainosilmapalloja omasta pallopainokoneesta

Oma pallopaino takaa toimintavarmuuden

Oma ilmapallopainomme on saanut kotimaisen työn avainlippu tunnuksen. Oman painomme ansiosta saamme tarvittaessa pallot hyvinkin nopealla toimitusajalla tapahtumaasi.

Oma pallopainomme

PERSONOITUA NÄKYVYYTTÄ YRITYKSELLESI

Mainosilmapallot soveltuvat moneen ja Ilmapallokeskuksesta saa ilmapalloja eri kokoisina ja kaikissa mahdollisissa väreissä yrityksen ilmeeseen sovitettuna.