Mainosilmapalloja kaikissa mahdollisissa väreissä.

Mainospallot

Helppo tapa lisätä kaupallista tehoa! Millainen tarve, sellainen ilmapallo. Meiltä saat sekä Suomen parhaat pallot että asiakaspalvelun, joka takaa juuri oikean määrän oikeanlaisia ilmapalloja brändisi ja tapahtumasi tarpeisiin. Asiakaspalvelumme auttaa valitsemaan oikeat tuotteet ja palvelut sekä varmistamaan onnistuneen promootion ja erilaiset palvelupakettimme mahdollistavat valtakunnalliset toimitukset helposti ja vaivattomasti. Tuotteemme sopivat niin lyhyempiin kuin pidempiinkin kampanjoihin.

Mainospallot, yrityksesi ilmeen mukaan

Mainospallot ovat kuin majakka katukuvassa muodostaen polun tapahtumapaikalle tai merkiten tapahtumatilassa haluttuja kohteita. Valitsemme parhaat tuotteet ja palvelut tavoitteenne mukaan koko toimitusketju huomioiden. Lisäksi saat meiltä parhaat vinkit sujuvaan tapahtumatoteutukseen.
Kymmenet värivaihtoehdot, koot, muodot ja erilaiset materiaalit varmistavat, että lähes kaikkiin tapahtumiin löytyy toimiva ratkaisu. Ota yhteyttä! Tarjoamme toimivat mainosilmapalloratkaisut koko Suomen alueelle.

Lue lisää
Valkoisia ja vaaleansinisiä LähiTapiolan jätti-ilmapalloja

Mainosilmapallot – näkyvä muistuttaja tapahtumasta

Auta asiakkaita löytämään tapahtumasi. Mainosilmapallot ovat tehokas tapa viestiä yrityksesi tapahtumasta. Kerro mainospallolla uuden tuotteen lanseerauksesta, sijainnistasi messuilla, markkinointitempauksesta tai mistä tahansa muusta tapahtumasta, jossa haluat todella erottua. Mainosilmapallot luovat tapahtumatunnelmaa ja tavoittavat taatusti silmäparin jos toisenkin ohjaten kävijät luoksesi.

Lue lisää

PERSONOITUA NÄKYVYYTTÄ YRITYKSELLESI

Mainosilmapallot soveltuvat moneen ja Ilmapallokeskuksesta saa ilmapalloja eri kokoisina ja kaikissa mahdollisissa väreissä yrityksen ilmeeseen sovitettuna.