Käyttöehdot

LINKIT

Linkit on tarkoitettu ainoastaan tiedoksi käyttäjälle. Ilmapallokeskus ei vastaa niiden sivujen sisällöstä, joihin sen sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty, tai julkaistu jonkun muun, kuin Ilmapallokeskuksen toimesta. Ilmapallokeskus ei ole tarkistanut muiden sivustojen materiaalien sisältöä, eikä valvo niitä. Tällaisten verkkosivustojen käyttö tapahtuu sivustojen omilla ehdoilla ja niitä koskevat eri tietosuojaperiaatteet.

REKISTERÖITYMINEN VERKKOKAUPAN ASIAKKAAKSI

Ilmapallokeskuksen verkkosivustoilla (ilmapallokeskus.fi, juhlamaailma.fi) kerätään henkilötietoja käyttäjän rekisteröityessä palveluiden käyttäjäksi, verkkokaupan asiakkaaksi, osallistuessa kilpailuihin tai käyttäjän muutoin lähettäessä Ilmapallokeskukselle henkilötietojaan. Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Ilmapallokeskuksen asiakasrekisteriin. Henkilötietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Ilmapallokeskuksen sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa. Ilmapallokeskus varaa itselleen oikeuden luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti. Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Tietosuojaseloste

KÄYTTÄJÄN VASTUUT JA VELVOLLISUUDET

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä sekä siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta. Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta, sekä muista palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista. Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta palvelun tarjoajalle, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

HINNAT

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy:llä on oikeus muuttaa hintoja milloin tahansa. Tilauksen teon aikana verkkokaupassa ilmoitettu hinta on voimassa koko tilauksen ajan. Ilmapallokeskus Balloon Center Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen ollessa kyseessä, olipa virheen syy mikä tahansa (esim. ohjelmointivirhe, lyöntivirhe tms.) Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan verkkokaupassa sitä, että tuotteen hinta poikkeaa selvästi ja merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta (esim. hintaa ei ole lainkaan). Tällaisessa tapauksessa virheellinen hinta poikkeaa niin selvästi oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän hintatiedon olevan virheellinen.