TERVETULOA ILMAPALLOKESKUKSEN YRITYSASIAKKAILLE SUUNNATTUUN VERKKOKAUPPAAN!
Kirjautumalla sisään näet omat sopimushintasi.
Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi

Sivu
 1. image_1
  New Baby pallokas 3D muotofoliopallo 30-28371-01
  Tarjoushinta 3,99 € Normaalihinta 7,22 €
  7,22 €
 2. image_1
  Welcome Baby kutsukortit 8 kpl/pkt 33-491452
  Tarjoushinta 1,57 € Normaalihinta 4,80 €
  4,80 €
Sivu

VAUVAKUTSUT - BABY SHOWER

VAUVAKUTSUT JUHLISTAVAT TULEVAA ÄITIÄ

Vauvakutsut eli Baby Shower – nuo ihanat ja ikimuistoiset juhlat ovat odottavan äidin hemmotteluhetki ennen uuden tulokkaan syntymää. Toki samalla vietetään hauskaa iltaa ystävien kesken. Vauvakutsuille tunnelmaa tuodaan kauniista koristeista ja kattaustarvikkeista, joissa on huomioitu pienet prinsessat ja prinssit. Aina pienokaisen sukupuoli ei kuitenkaan ole vielä selvillä, joten siksi olemme varanneet valikoimiimme myös neutraaleja toteutuksia.

Vauvakutsujen koristeista löytyy jäähelmiä, helmikoristenauhaa, organzaa ja leikkisiä kirjainnauhoja, sekä pöytäliinoja ja ihania ilmapalloja. Tyttövauvan kunniaksi kodin voi somistaa pinkeillä Baby Girl -ilmapalloilla, jotka täytämme haluttaessa heliumilla. Tulevalle äidille voi ojentaa myös suloisen Welcome Baby -vauvamuotofoliopallon lahjanauhalla varustettuna. Kutsut ovat todellinen piristys, kun vieraat ovat vastassa kirkasväriset pahvihatut päässään.

Entäpä kattaus? Valitse juhlapöytään vaikka tyylikäs, posliinilta näyttävä lautanen ja taittele päälle vauvateemainen lautasliina. Tai nauttikaa kakkua hurmaavalta Welcome Baby -pahvilautaselta.

BABY SHOWER TULOSSA – OLEMME KUTSUILLA MUKANA

Olemme mukana, kun Baby Shower on ovella. Verkkokauppa ja myymälämme ympäri Etelä-Suomea tarjoavat monta mukavaa tapaa, joilla yllättää odottava äiti. Ja yllätyshän vauvakutsut usein ovat! Äiti saa näytellä illan pääosaa ja nauttia kauniisti koristellusta tilasta ja herkullisista tarjoiluista. Baby Shower on hyvä toteuttaa tyylillä, hassun hauskalla tavalla tai pelkistetysti - siten, että juhla on odottavan äidin näköinen. Monet ideat lähtevät siitä, millaisia koristeita on tarjolla. Juhlatuotteillamme luodaan koko juhla, jota kaikkien vieraiden kelpaa muistella myöhemminkin.

VAUVAKUTSUT HELPOSTI JA NÄPPÄRÄSTI

Mahdollistamme juhlien järjestämisen helposti ja nopeasti. Saman katon alta saa kätevästi hankittua kaikki koristeet ja tarvikkeet - niin verkkokaupasta kuin Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Raisiossa toimivista myymälöistämmekin. Toimituksemme ovat nopeat ja luotettavat. Kurkista ihmeessä vauvakutsujen viehättävään maailmaan ja poimi parhaat palat mukaan!