TERVETULOA ILMAPALLOKESKUKSEN YRITYSASIAKKAILLE SUUNNATTUUN VERKKOKAUPPAAN!
Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi.

Sivu
 1. image_1
  Ihana yksisarvinen pahvihattu 8 kpl/pkt 251929
  Tarjoushinta 3,99 € Normaalihinta 6,41 €
  6,41 €
 2. image_1
  Yksisarvinen muffinssivuoka, 50 kpl/pkt 32866
  Tarjoushinta 2,38 € Normaalihinta 3,99 €
  3,99 €
Sivu

YKSISARVISET

TAIANOMAISET YKSISARVIS-JUHLAT

Ihastuttava Yksisarvinen seikkailee juhlatuotteissamme. Järjestä jokaisen Yksisarvinen-fanin taatusti unohtumattomat juhlat värikkäillä juhlatuotteillamme. Meiltä löydät Yksisarvinen-kertakäyttöastiat, pinjatat, ilmapallot ja foliopallot sekä paljon muuta! Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Yksisarvinen-juhlien järjestämiseen!

YKSISARVINEN-KATTAUSTARVIKKEET

Yksisarvinen-kattaussarjan pahvilautasilla ja pahvimukeilla ja lautasliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät Yksisarvinen-teemaan. Laadukkailla kattausastioillamme järjestät vaivattomasti vaikuttavat juhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen.

YKSISARVINEN-JUHLATARVIKKEET

Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Yksisarvinen-ilmapallot. Ilahduta vieraitasi ja anna heille kaverilahjaksi Yksisarvinen-panta tai -naamari. Hauskaa ohjelmaa juhliin järjestät Yksisarvinen-aasinhäntäpelillä ja pinjatalla.

Yksisarvinen-teemaan on helppo yhdistää myös yksivärisiä pinkkejä sekä vihreitä koristeita ja kattaustarvikkeita. Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! 

YKSISARVINEN-ILMAPALLOT

Kruunaa syntymäpäiväkutsut ja koristele juhlatila ihanilla Yksisarvinen-folio- tai kumipalloilla! Kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla.