TERVETULOA ILMAPALLOKESKUKSEN YRITYSASIAKKAILLE SUUNNATTUUN VERKKOKAUPPAAN!
Kirjautumalla sisään näet omat sopimushintasi.
Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi

DISNEY PRINSESSAT

KAUNIIT JA URHEAT SANKARITTARET JUHLATEEMANA

Jokaisen pikku prinsessan unelmajuhlat järjestät ihanilla Disneyn Prinsessat -juhlatuotteilla. Kata juhlapöytä Prinsessat-kattaussarjalla ja täydennä prinsessa-teema yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten Prinsessat-juhlien järjestämiseen!

DISNEY PRINSESSAT -JUHLATARVIKKEET

Juhlatilan koristeeksi löydät meiltä esimerkiksi Disneyn Prinsessat -ilmapallot ja koristekynttilät. Herkulliset tarjottavat muffinssit leivot Prinsessat-muffinssivuokiin.

Yksivärisillä pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, juomapilleillä sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi synttäreiden herkkupöydät. Laadukkailla kattausastioilla järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. 

DISNEY PRINSESSAT -ILMAPALLOT

Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä Disney Prinsessat -folio- tai -kumipalloilla! Prinsessat-kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä pallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somistussiimaan.

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla.