TERVETULOA ILMAPALLOKESKUKSEN YRITYSASIAKKAILLE SUUNNATTUUN VERKKOKAUPPAAN!
Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi.

Sivu
 1. image_1
  Dinosaurus ilmapallo 28 cm 6 kpl/pss 9903988
  Tulossa lisää 02.07.2023
 2. image_1
  Pinjata vihreä dinosaurus 9903140
  Tulossa lisää 12.02.2023
 3. image_1
  Maskeeraussetti naamarilla dinosaurus, lajitelmatuote 2 erilaista 02070815
  Tarjoushinta 3,99 € Normaalihinta 6,41 €
  6,41 €
Sivu

DINOSAURUKSET

FOSSIILIT OVAT TÄÄLLÄ!

Järjestä hirvittävät dinosaurus-synttärit. Kata juhlapöytä kertakäyttöastioilla sekä pöytäliinalla ja täydennä kokonaisuus yhdistelemällä ilmapallot, foliopallot ja muut koristeet. Tältä sivulta löydät kaikki tuotteet täydellisten juhlien järjestämiseen!

DINO-KATTAUSTARVIKKEET

Laadukkailla kattausastioillamme järjestät vaivattomasti vaikuttavat lastenjuhlat, jotka varmasti jäävät vieraiden mieleen. Pahvilautasilla, pahvimukeilla, lautasliinoilla, herkkukipoilla sekä pöytäliinoilla katat näyttävästi juhlien herkkupöydät.

DINO-JUHLATARVIKKEET

Kutsu kaverit koolle juhliin dinosaurus-kutsukorteilla. Iloista tunnelmaa lastenjuhliin saa sankarin pukeutuessa hauskaan dinosaurushaalariin.

Juhlapaikan koristeeksi löydät meiltä monenlaisia paperikoristeita, nauhoja, köynnöksiä, serpentiiniä ja paljon muuta pöytiin, oviin, ikkunoihin – minne itse haluatkin! Sujauta kaverilahjapusseihin esimerkiksi dinosaurus-saippuakuplat ja dinosaurus-puhalluspillit vieraille kotiin viemiseksi. Kruunaa lastenkutsut dinosaurus-pinjatalla. Täytä pinjata karkilla tai muilla kivoilla pikkuesineillä. Pinjata on osa vanhaa latinalaisamerikkalaista perinnettä ja se on mukana aina tavallisten pyhäpäivien juhlista syntymäpäiväjuhliin.

DINOSAURUS-ILMAPALLOT

Kruunaa teemajuhlat ja koristele juhlatila värikkäillä Jurassic World -dinosaurusfolio- tai kumipalloilla! Dinosaurus-kumi-ilmapallot ovat helppo täyttää ilmalla ja saada aikaan näyttävä somistus juhliin. Kiinnitä ilmapallot juhlapaikalla esimerkiksi pidiketikkuihin tai somiste siimaan. 

Foliopallo on kiva koriste sellaisenaan ja tuo iloa arkeenkin. Foliopallon voit ostaa helium-täytöllä, kun valitset tilaukseesi noutomyynnin myymälöistämme tai Juhlapisteiltä. Voit myös tilata heliumin kotipakkauksen ja täyttää pallon itse heliumilla.