Mainospallot

TERVETULOA ILMAPALLOKESKUKSEN YRITYSASIAKKAILLE SUUNNATTUUN VERKKOKAUPPAAN!
Kirjautumalla sisään näet omat sopimushintasi.
Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi

Sivu
Sivu

MAINOSPALLOT

NOSTAMME TAPAHTUMASI UUSIIN KORKEUKSIIN

Mainospallot ovat helppo tapa lisätä kaupallista tehoa! Millainen tarve, sellainen ilmapallo. Meiltä saat sekä Suomen parhaat pallot että asiakaspalvelun, joka takaa juuri oikean määrän oikeanlaisia ilmapalloja brändisi ja tapahtumasi tarpeisiin. Asiakaspalvelumme auttaa valitsemaan oikeat tuotteet ja palvelut sekä varmistamaan onnistuneen promootion ja erilaiset palvelupakettimme mahdollistavat valtakunnalliset toimitukset helposti ja vaivattomasti. Tuotteemme sopivat niin lyhyempiin kuin pidempiinkin kampanjoihin.

Mainosilmapallot ovat tehokas tapa viestiä yrityksesi toiminnasta. Kerro mainospallolla uuden tuotteen lanseerauksesta, sijainnistasi messuilla, markkinointitempauksesta tai mistä tahansa muusta tapahtumasta, jossa haluat todella erottua. Mainosilmapallo tavoittaa taatusti silmäparin jos toisenkin ja ohjaa kävijät luoksesi.

YRITYKSESI NÄKÖISET MAINOSPALLOT

Mainospallojen toteutuksiin on yhtä monia mahdollisuuksia kuin on niiden tilaajiakin. Palloja on mm. isoja, pieniä, kumi-ilmapalloja ja foliopalloja. Palloon voidaan painaa yrityksesi värit, logo, slogan tai mikä tahansa muu viesti, erilaisia muotoja ja kokoja unohtamatta. On harvoja toiveita, joihin Ilmapallokeskuksen taidot eivät taipuisi. Tarjoamme toimivat mainosilmapalloratkaisut koko Suomen alueelle.