Tervetuloa yritysasiakkaille suunnattuun verkkokauppaan. Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi

Kirjautumalla sisään näet omat sopimushintasi.

311988

Hyvää ystävänpäivää ilmapalloasetelma, suuri

SVH: 30,94 € (verollinen hinta)

30,94 €

Ilahduta helposti ystävää tai työtoveria tällä upealla suurella ilmapalloasetelmalla. Heliumtäytteinen ystävänpäivä ilmapalloasetelma toimitetaan suoraan kotiovelle tai työpaikalle asti.


Asetelma sisältää:
2 kpl Hyvää ystävänpäivää -foliopalloja, koko heliumilla täytettynä n. 40 cm

1 kpl punainen luonnonkumi-ilmapallo kestokäsittelyllä
1 kpl fuksia luonnonkumi-ilmapallo kestokäsittelyllä

1 kpl vaaleanpunainen luonnonkumi-ilmapallo kestokäsittelyllä
Pallot on kiinnitetty hopeanväriseen koristepainoon.

 

Pallot sisältävät heliumtäytön sekä kumipallot kestokäsittelyn. Kumipallojen koko täytettynä on noin 30 cm. Kumipallojen materiaali on 100% luonnonkumia (lateksi) ja ovat näin ollen biohajoavia.


Pallot ovat parhaimmillaan 3 päivää täyttöhetkestä, mutta niiden lentoaika on useita päiviä.


Tämä upea asetelma toimitetaan kätevästi postitse suoraan kotiovelle tai työpaikalle!  Lisää tilaukselle joku upeista kortti-vaihtoehdoistamme ja lisää toivottu tervehdysteksti TILAUKSEN LISÄTIEDOT JA KOMMENTTI -kenttään kassalla. Me toimitamme viestisi sekä asetelman perille toivottuna päivänä. Jos asetelma menee lahjaksi, niin lisääthän toimitusosoitteeksi vastaanottajan osoitetiedot.

Mikäli haluat ilahduttaa useampaa henkilöä niin lisää vain asetelmien kokonaismäärä sekä mukaan tulevat kortit ostoskoriin. Maksa tilaus ja toimita meille esim. sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@ilmapallokeskus.fi lista vastaanottajien osoitteista sekä korttien sisällöistä ja me hoidamme asetelmat perille viestisi kera! Voit olla meihin myös yhteydessä puhelimitse 044 730 8546 (palvelemme arkisin klo 8-16 välillä).


Toimituskulu yhdelle asetelmalle perille toimitettuna 13,90 € (alv.0%)

Ilmapallokeskus

Hyvää ystävänpäivää ilmapalloasetelma, suuri

30,94 €
Katso tuote