Varastossa
249,00 €

Helium N 20 l/200 bar, 250 yksikköä kaasua

Helium N 20 l/200 bar, 250 yksikköä kaasua

249,00 €
Tuotenumero
108202
Valitse määrä: Hinta yhteensä : 0,00 €

Kuvaus

Helium riittää n. 250:n normaalikokoisen (30 cm) kumipallon tai 18" (45 cm) foliopallon täyttämiseen. Pullon korkeus n. 100 cm.

Hinta sisältää heliumpullon sekä täyttölaitteen lainan, laina-aika 2 viikkoa. Pidemmistä vuokrajaksoista veloitamme kaasupullon kuukausivuokran 51,30 €/kk. Mikäli olet jälleenmyyjä-asiakkaamme, niin olet oikeutettu 4 kk vuokravapauteen. 

Tämä pullokoko on noudettavissa Ilmapallokeskukselta. Pullo riittää n. 250:n normaalikokoisen (30 cm) kumipallon tai 18" (45 cm) foliopallon täyttämiseen. Kaikki pullot ja täyttölaitteet tulee palauttaa vuokra-ajan puitteissa Ilmapallokeskukseen.

Tilaaja on vastuussa helium -pullon säilytyksestä ja palautuksesta. Mikäli asiakas ei palauta pulloja, peritään pullojen katoamisesta hinnaston mukainen hävikkimaksu pullokoon mukaan:

5 l = 462,00 € + alv 24%
20 l = 711,00 € + alv 24%
40 l = 876,00 € + alv 24%
50 l = 913,00 € + alv 24%

Lisätietoja

Lisätietoja
Väri musta
Pakkauskoko 1

Varoitukset

varoitukset-helium

HELIUM-N ELI ILMAPALLOHELIUM

Ilmapalloheliumin käyttö on turvallista ja heliumilla täytettyjä ilmapalloja voi huoletta kuljettaa henkilöautoissa ja kaikissa julkisissa kulkuneuvoissa (ei kuitenkaan lentokoneissa).

Helium-N eli ilmapallohelium on turvakaasu, joka on ominaisuuksiltaan väritön, hajuton, mauton, myrkytön ja palamaton (ei räjähdä). Pullot ovat kuitenkin korkeapaineisia paineastioita, joten niiden käsittelyssä tulee noudattaa varovaisuutta.

Turvallisuus

Helium-kaasu ei sisällä happea. Helium-kaasun ainoa turvallisuusriski liittyy sen väärinkäyttöön eli imppaamiseen, joten hengitettynä helium-kaasu saattaa olla erittäin vaarallista, sillä helium on korkeina pitoisuuksina tukahduttava ja se syrjäyttää hapen elimistössä. Pelkän heliumin hengittäminen saattaa aiheuttaa tajuttomuuden ja välittömän hengenvaaran. Huolehdi, että kaasupullo on aina tuettuna ja kiinnitettynä ja varmista, ettei se pääse kaatumaan tai putoamaan. Suojaa pullo mekaanisilta iskuilta. Käytä aina heliumille tarkoitettua täyttölaitetta eli paineensäädintä. Välikappaleiden käyttö on kielletty. Sulje pullon pääventtiili aina, kun pullo ei ole käytössä.

Kuljetus, varastointi ja käsittely

Poista aina täyttölaite pullosta kuljetuksen/siirtämisen ajaksi. Pullojen siirtäminen tapahtuu parhaiten pullo- tai nokkakärryillä tai sidottuna rullakossa. Säilytä sekä varastoi pullot pystyasennossa. Varastoi ja käytä heliumpulloja tilassa, jossa ei ole palovaaraa ja joka on kaukana lämpö- ja sytytyslähteistä. Tilan tulee olla myös hyvin ilmastoitu. Käsittele tyhjiä kaasupulloja kuten täysiä. Älä jätä kaasupulloja lasten ulottuville. Liiketiloissa kaasupulloja tulee käyttää valvotusti, niitä ei saa jättää asiakastiloihin ilman valvontaa.

Palamattomille kaasuille ei ole viranomaisasetuksia tai lakeja, jotka rajoittaisivat niiden käyttöä. Paloviranomainen voi kuitenkin antaa käyttörajoituksia liittyen havaitsemiinsa turvallisuushaittoihin. Kaasupullot tarra tulee olla paloviranomaisia varten kiinnitettynä tilaan, jossa kaasupulloja säilytetään/käytetään. Tässä ohjekansiossa oleva käyttöturvallisuustiedote tulee myös pitää viranomaisia varten myymälässä.

Ilmapalloihin tarkoitettu heliumkaasu - käyttäjän opas

Heliumkaasun käyttöturvallisuustiedote

Kaasupullojen turvallinen käsittely

SAATAVUUS