Tervetuloa yritysasiakkaille suunnattuun verkkokauppaan. Mikäli olet kuluttaja-asiakas niin klikkaa ostoksille www.juhlamaailma.fi

Kirjautumalla sisään näet omat sopimushintasi.

10-7652

500 mainosfoliopalloa heliumkaasulla, 1-väripainatus

SVH: 2.380,80 € (verollinen hinta)

2.380,80 €

Mainosfoliopallot kätevästi suoraan verkkokaupastamme.
1. Valitse palloväri.
2. Valitse logon/aineiston painoväri (perusväri tai yrityksenne käyttämä tarkka PMS-sävy).
3. Lataa aineisto, joka painetaan palloon (eps, pdf, tai ai).

Foliopallot ovat erinomainen väline pidempikestoisiin kampanjoihin. Pallo on myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin katseenvangitsija, joka voidaan antaa kampanjan lopuksi asiakkaalle. Heliumilla täytettäessä pallot säilyvät upeina täyttöhetkestä noin viikon ilman täydennystä. Ilmalla täytettynä ne säilyvät olosuhteista riippuen kahdesta viikosta kahteen kuukauteen. Kun kampanja-aika on viikkoa pidempi, voi pallot kesken kampanjaa täydentää. Foliopallot on varustettu automaattiventtiilein, joiden ansiosta pallo sulkeutuu täytön jälkeen ilman solmimista automaattisesti. Venttiilit mahdollistaa myös pallon tyhjennyksen/ uudelleen täytön.

Mainosfoliopallopaketti sisältää 500 foliopalloa painettuna yhdellä painovärillä pallon yhdelle puolelle, nauhat pallopainoineen ja  kaksi 20 litran heliumpulloa pallojen omatoimitäyttöön. Kaksi pulloa riittää n. 500:n tavallisen (45 cm) foliopallon täyttämiseen. Toimitusaika n. 3-4 viikkoa, tarvittaessa nopeamminkin. Jos haluat henkilökohtaista palvelua tai sinulla on kysyttävää tuotteesta, soita yritysmyyntiimme 044 730 8546.

Saat mallikuvan hyväksyttäväksi sähköpostiisi ennen pallojen painatusta. Toimitusaika alkaa, kun painomalli on hyväksytty painoon.

Pullon ja täyttölaitteen laina-aika on 2 viikkoa. Pidemmistä vuokrajaksoista veloitamme kaasupullon kuukausivuokran 57,10 €/kk. Mikäli olet jälleenmyyjä-asiakkaamme, niin olet oikeutettu 4 kk vuokravapauteen. Kaikki pullot ja täyttölaitteet tulee palauttaa vuokra-ajan puitteissa Ilmapallokeskukseen.

Tämä paketti on noudettavissa toimipisteestämme Vantaan Petikosta tai se voidaan kuljettaa perille arkipäivän aikana lisähintaan. Toimituksen hintaan kuuluu myös pullon ja täyttölaitteen poisnouto. Poisnouto tehdään automaattisesti kahden viikon kuluttua toimituksesta. Mikäli toivot poisnoutoa muulle ajankohdalle, kerrothan siitä lisätieto-kentässä.

Tilaaja on vastuussa helium -pullon säilytyksestä ja palautuksesta. Mikäli asiakas ei palauta pulloja, peritään pullojen katoamisesta AGA:n hinnaston mukainen hävikkimaksu pullokoon mukaan:

20 l = 711,00 € + alv 24%
40 l = 876,00 € + alv 24%
50 l = 913,00 € + alv 24%

Pioneer

500 mainosfoliopalloa heliumkaasulla, 1-väripainatus

2.380,80 €
Katso tuote