Varastossa
399,00 €

250 mainospalloa heliumkaasulla, 1-väripainatus

250 mainospalloa heliumkaasulla, 1-väripainatus

399,00 €
Tuotenumero
10-76101
Toivottu toimituspäivä
  

Yhteensopivat tiedostopäätteet ladattavaksi: pdf, eps, ai

Valitse määrä: Hinta yhteensä : 0,00 €

Kuvaus

Mainosilmapallot kätevästi suoraan verkkokaupastamme.
1. Valitse palloväri.
2. Valitse logon/aineiston painoväri (perusväri tai yrityksenne käyttämä tarkka PMS-sävy).
3. Valitse 1- tai 2-puoleinen painatus.
4. Lataa aineisto, joka painetaan palloon (eps, pdf, tai ai).

Mainospallopaketti sisältää 250 mainoskumipalloa painettuna yhdellä painovärillä pallon yhdelle puolelle, nauhasulkijat ja yhden 20 litran heliumpullon pallojen omatoimitäyttöön. Toimitusaika n. 2 viikkoa, tarvittaessa nopeamminkin. Jos haluat henkilökohtaista palvelua tai sinulla on kysyttävää tuotteesta, soita yritysmyyntiimme 09 8545 100.

Saat mallikuvan hyväksyttäväksi sähköpostiisi ennen pallojen painatusta. Toimitusaika alkaa, kun painomalli on hyväksytty painoon. Voit valita useamman pallovärin, painatus kaikkiin palloihin tehdään samalla painovärillä. Toisen puolen painatus on saatavilla lisähintaan 60 €, kaksipuoleisessa painatuksessa toisen puolen painatus voi olla erilainen!

Pullon ja täyttölaitteen laina-aika on 2 viikkoa. Pidemmistä vuokrajaksoista veloitamme kaasupullon kuukausivuokran 51,30 €/kk. Mikäli olet jälleenmyyjä-asiakkaamme, niin olet oikeutettu 4 kk vuokravapauteen. Kaikki pullot ja täyttölaitteet tulee palauttaa vuokra-ajan puitteissa.

Tämä paketti on noudettavissa Juhlamaailma-myymälästämme Espoon Koskelosta tai se voidaan kuljettaa perille arkipäivän aikana lisähintaan 85 € + alv 24%. Toimituksen hintaan kuuluu myös pullon ja täyttölaitteen poisnouto. Poisnouto tehdään automaattisesti kahden viikon kuluttua toimituksesta. Mikäli toivot poisnoutoa muulle ajankohdalle, kerrothan siitä lisätietokentässä.

Tilaaja on vastuussa helium -pullon säilytyksestä ja palautuksesta. Mikäli asiakas ei palauta pulloja, peritään pullojen katoamisesta AGA:n hinnaston mukainen hävikkimaksu pullokoon mukaan:

5 l = 462,00 € + alv 24%
20 l = 711,00 € + alv 24%
40 l = 876,00 € + alv 24%
50 l = 913,00 € + alv 24%

Lisätietoja

Lisätietoja
Väri musta
Lentoaika heliumkaasulla täytettynä 10-12 tuntia
Noste (grammaa) 10.0000
Materiaali Kumi ja lateksi

Varoitukset

varoitukset-helium

HELIUM-N ELI ILMAPALLOHELIUM

Ilmapalloheliumin käyttö on turvallista ja heliumilla täytettyjä ilmapalloja voi huoletta kuljettaa henkilöautoissa ja kaikissa julkisissa kulkuneuvoissa (ei kuitenkaan lentokoneissa).

Helium-N eli ilmapallohelium on turvakaasu, joka on ominaisuuksiltaan väritön, hajuton, mauton, myrkytön ja palamaton (ei räjähdä). Pullot ovat kuitenkin korkeapaineisia paineastioita, joten niiden käsittelyssä tulee noudattaa varovaisuutta.

Turvallisuus

Helium-kaasu ei sisällä happea. Helium-kaasun ainoa turvallisuusriski liittyy sen väärinkäyttöön eli imppaamiseen, joten hengitettynä helium-kaasu saattaa olla erittäin vaarallista, sillä helium on korkeina pitoisuuksina tukahduttava ja se syrjäyttää hapen elimistössä. Pelkän heliumin hengittäminen saattaa aiheuttaa tajuttomuuden ja välittömän hengenvaaran. Huolehdi, että kaasupullo on aina tuettuna ja kiinnitettynä ja varmista, ettei se pääse kaatumaan tai putoamaan. Suojaa pullo mekaanisilta iskuilta. Käytä aina heliumille tarkoitettua täyttölaitetta eli paineensäädintä. Välikappaleiden käyttö on kielletty. Sulje pullon pääventtiili aina, kun pullo ei ole käytössä.

Kuljetus, varastointi ja käsittely

Poista aina täyttölaite pullosta kuljetuksen/siirtämisen ajaksi. Pullojen siirtäminen tapahtuu parhaiten pullo- tai nokkakärryillä tai sidottuna rullakossa. Säilytä sekä varastoi pullot pystyasennossa. Varastoi ja käytä heliumpulloja tilassa, jossa ei ole palovaaraa ja joka on kaukana lämpö- ja sytytyslähteistä. Tilan tulee olla myös hyvin ilmastoitu. Käsittele tyhjiä kaasupulloja kuten täysiä. Älä jätä kaasupulloja lasten ulottuville. Liiketiloissa kaasupulloja tulee käyttää valvotusti, niitä ei saa jättää asiakastiloihin ilman valvontaa.

Palamattomille kaasuille ei ole viranomaisasetuksia tai lakeja, jotka rajoittaisivat niiden käyttöä. Paloviranomainen voi kuitenkin antaa käyttörajoituksia liittyen havaitsemiinsa turvallisuushaittoihin. Kaasupullot tarra tulee olla paloviranomaisia varten kiinnitettynä tilaan, jossa kaasupulloja säilytetään/käytetään. Tässä ohjekansiossa oleva käyttöturvallisuustiedote tulee myös pitää viranomaisia varten myymälässä.

Ilmapalloihin tarkoitettu heliumkaasu - käyttäjän opas

Heliumkaasun käyttöturvallisuustiedote

Kaasupullojen turvallinen käsittely

SAATAVUUS

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista