Varastossa
699,00 €

10 kpl 120 cm jättipalloa heliumkaasulla, 1-väripainatus

10 kpl 120 cm jättipalloa heliumkaasulla, 1-väripainatus

699,00 €
Tuotenumero
10-7612

Yhteensopivat tiedostopäätteet ladattavaksi: pdf, eps, ai

Toivottu toimituspäivä
  
Valitse määrä: Hinta yhteensä : 0,00 €

Kuvaus

Jättipallopaketti sisältää 10 kpl 120 cm jättikumipalloa painettuna yhdellä painovärillä pallon kummallekin puolelle, jättipallon sulkijat, jättipallonarurullan ja 40 litran heliumin pallojen omatoimitäyttöön. Kummallekin puolelle palloa tulee sama painatus. Yksi 40 litran pullo riittää n. 9-10 kpl 120 cm kumipallon täyttämiseen.

Toimitusaika n. 2 viikkoa, tarvittaessa nopeamminkin. Saat mallikuvan hyväksyttäväksi sähköpostiisi ennen pallojen painatusta. Toimitusaika alkaa, kun painomalli on hyväksytty painoon. Jos haluat henkilökohtaista palvelua tai sinulla on kysyttävää tuotteesta, soita yritysmyyntiimme 09 8545 100. 

Pullon ja täyttölaitteen laina-aika on 2 viikkoa. Pidemmistä vuokrajaksoista veloitamme kaasupullon kuukausivuokran 51,30 €/kk. Mikäli olet jälleenmyyjä-asiakkaamme, niin olet oikeutettu 4 kk vuokravapauteen. Kaikki pullot ja täyttölaitteet tulee palauttaa vuokra-ajan puitteissa.

Tämä paketti on noudettavissa toimipisteestämme Vantaan Petikosta tai se voidaan kuljettaa perille arkipäivän aikana lisähintaan 120 € + alv 24%. Toimituksen hintaan kuuluu myös pullon ja täyttölaitteen poisnouto. Poisnouto tehdään automaattisesti kahden viikon kuluttua toimituksesta. Mikäli toivot poisnoutoa muulle ajankohdalle, kerrothan siitä lisätietokentässä.

HUOM! 40 l pullot ovat liian painavia kuljetettavaksi itse henkilöauton kyydissä (kookas pullo, noin 60 kg). Mikäli ette pääse noutamaan näitä pakettiautolla tai peräkärryllä, niin lisähintaan vaihdettavissa pienemmiksi 20 l pulloiksi. Olettehan tästä tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tilaaja on vastuussa helium -pullon säilytyksestä ja palautuksesta. Mikäli asiakas ei palauta pulloja, peritään pullojen katoamisesta AGA:n hinnaston mukainen hävikkimaksu pullokoon mukaan:

5 l = 462,00 € + alv 24%
20 l = 711,00 € + alv 24%
40 l = 876,00 € + alv 24%
50 l = 913,00 € + alv 24%

Lisätietoja

Lisätietoja
Väri musta
Tilavuus, yksikkö 66.0000
Lentoaika heliumkaasulla täytettynä 3-5 päivää
Noste (grammaa) 900.0000
Materiaali Kumi ja lateksi

Varoitukset

varoitukset-helium

HELIUM-N ELI ILMAPALLOHELIUM

Ilmapalloheliumin käyttö on turvallista ja heliumilla täytettyjä ilmapalloja voi huoletta kuljettaa henkilöautoissa ja kaikissa julkisissa kulkuneuvoissa (ei kuitenkaan lentokoneissa).

Helium-N eli ilmapallohelium on turvakaasu, joka on ominaisuuksiltaan väritön, hajuton, mauton, myrkytön ja palamaton (ei räjähdä). Pullot ovat kuitenkin korkeapaineisia paineastioita, joten niiden käsittelyssä tulee noudattaa varovaisuutta.

Turvallisuus

Helium-kaasu ei sisällä happea. Helium-kaasun ainoa turvallisuusriski liittyy sen väärinkäyttöön eli imppaamiseen, joten hengitettynä helium-kaasu saattaa olla erittäin vaarallista, sillä helium on korkeina pitoisuuksina tukahduttava ja se syrjäyttää hapen elimistössä. Pelkän heliumin hengittäminen saattaa aiheuttaa tajuttomuuden ja välittömän hengenvaaran. Huolehdi, että kaasupullo on aina tuettuna ja kiinnitettynä ja varmista, ettei se pääse kaatumaan tai putoamaan. Suojaa pullo mekaanisilta iskuilta. Käytä aina heliumille tarkoitettua täyttölaitetta eli paineensäädintä. Välikappaleiden käyttö on kielletty. Sulje pullon pääventtiili aina, kun pullo ei ole käytössä.

Kuljetus, varastointi ja käsittely

Poista aina täyttölaite pullosta kuljetuksen/siirtämisen ajaksi. Pullojen siirtäminen tapahtuu parhaiten pullo- tai nokkakärryillä tai sidottuna rullakossa. Säilytä sekä varastoi pullot pystyasennossa. Varastoi ja käytä heliumpulloja tilassa, jossa ei ole palovaaraa ja joka on kaukana lämpö- ja sytytyslähteistä. Tilan tulee olla myös hyvin ilmastoitu. Käsittele tyhjiä kaasupulloja kuten täysiä. Älä jätä kaasupulloja lasten ulottuville. Liiketiloissa kaasupulloja tulee käyttää valvotusti, niitä ei saa jättää asiakastiloihin ilman valvontaa.

Palamattomille kaasuille ei ole viranomaisasetuksia tai lakeja, jotka rajoittaisivat niiden käyttöä. Paloviranomainen voi kuitenkin antaa käyttörajoituksia liittyen havaitsemiinsa turvallisuushaittoihin. Kaasupullot tarra tulee olla paloviranomaisia varten kiinnitettynä tilaan, jossa kaasupulloja säilytetään/käytetään. Tässä ohjekansiossa oleva käyttöturvallisuustiedote tulee myös pitää viranomaisia varten myymälässä.

Ilmapalloihin tarkoitettu heliumkaasu - käyttäjän opas

Heliumkaasun käyttöturvallisuustiedote

Kaasupullojen turvallinen käsittely

SAATAVUUS

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista